Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je bila samo proba ubrzo ce doci ponovo i odnijeti svu lovu iz banke
BAS STETA STO IM NIJE USPJELO, KAKO NASIM POLITICARIMA UVIJEK USPIJE PLJACKA I TO BEZ KAPA,CARAPA,RUKAVICA I KLJUCEVA
\"azbojnici su, sa maskirnim kapama i čarapama na glavi primorali i rukavicama, oružjem osoblje da im daju ključeve od kase\" WTF ?
Nakon brzog upada u poslovnicu Banke razbojnici su, sa maskirnim kapama i čarapama na glavi primorali i rukavicama, oružjem osoblje da im daju ključeve od kase ......hahah znaci oni su primorali i RUKAVICAMA osoblje da im daju kljuceve.
u.s.ra.li se u.s.ra.li hahaha
ahahhaaha jes jes mozda im je trebalo olovki i papira hahhaha
Tokom pokušaja pljačke cilj razbojnika je bio očigledno samo novac, jer iz bankarske poslovnice nije ništa otuđeno. --------------------------------------------------- JOK ETO DOSLI DA OPLJACKAJU KOLACE U BANKU?
hahaha kakvi klotzevi