Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu vehabije ?
E GORANE JESI PAMETAN U PM. COVIJEK JE BIO SASVIM NORMALAN I NIJE IMAO NIKAKVIH PROBLEMA NI RAZLOGA DA NESTO NAPRAVI. NAJ NOVIJE SAZNANJE DA SU VOZILO NASLI U ZEBCU U NEKOJ SUMI A NJEGA NIGDJE.
Nemojte me traziti.Promijenio sam ime i presao na islam.To je danas moderno a i prakticno.Nema vise svinjske pantljicare a imam i bolji ljubavni zivot jer sam izvrsio cirkumciziju.Ne pijem vise alkohol a i duhan sam bacio.Ne gledam vise tudje zene i ne volim novac.Zbogom tj. Allahimanet
to je nemoguce!! sMr.di to ne rade !
Uh jbt da nisu mudzhedini
Ma ne trebaju poslat sliku ako hoce da ga ko nadje