Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dvije curice vozile motor bez registracija, i to tudji motor
Jel ovo otvoreno neko takmicenje u pogibijama u motociklistickim nesrecama? Obara se neki rekord?
Nedaj Boze nikom!!strasno!
Drage djevojke i momci, najbitnije je da cuvate sebe...Zbog nekog naleta adrenalina, furke i sl. izgubiste zivot u najboljim godinama. Nikad ne sjedajte u auto/motor/skuter sa nekim nesigurnim, uvijek se vezite i nosite kacige. Polozila sam sa 18 godina i evo i dan danas ne sjedam u auto bez pojasa. Cak i na kracu relaciju. Sve ce proci, i prijatelji i mladost i neozbiljnost, sve se moze namiriti, ali zivot ne...Zao mi je roditelja jer je njima najteze. Odgojis, skolujes i ovako se desi. Tuga
Koji su roditelji kreteni kada daju skuter bukvalno cu se izraziti curicama 99 godiste nosite ih sada na dusi!!!! Sto se tice djevojke pocivaj u miru, nisi nista kriva, mladost ludost naivnost. Amin.
Ja sam se u zivotu uvijek vodio jednom recenicom: Ljudi ginu na cetiri, a kamoli na dva tocka! Takvo razmisljanje me je uvijek i drzalo dalje od motocikla. Dva rodjaka su mi poginula padom sa motora, dosta mojih prijatelja ih vozi, ali meni nikad nije palo na pamet da sjednem i vozim, pa cak i najobicniji Tomos.
@BosMan345 original To je ono sto je najgore. Nekad me samo zanima sta je roditeljima u glavi i pristanu da kupe motor djetetu i slicno.
Motor je zlo
Motor je zlo