Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj klix redakciji sve go klošar nigdje pismena novinara, "gdje je nešto popravljao" isto da su mahalske tračare pisale članak
Mislim da bi trebali ukinuti komentare, ljudi se zezaju a covjek tesko povrijedjen. :-( Zelim mu svako dobro i da se oporavi.
Stimulator sto cu drugacije ne umijem. :-) Kako ti, vidim opet si aktivan ovdje, hahah bas me slatko nasmijete ti i Zlica. ;-)
Rintarou ima istine u tvom kom. bitno da se izbaci prije drugih, a nebitno sto ce se napisati. Kao recimo u prvim recenicama teksta pise nesto popravljao a u zadnjim kako je klimu popravljao, pa ko je lud. Ali sve je to nebitno, bitno je kako je covjek koji je mozda neciji muz, otac, sin a ovdje se sprdaju, po meni to nije ok. :-( Stimulator nemij mi dirati zlicu dobricu, ma ona se samo zeza a i sam znas kakva je u dusi. ;-) A zar moze izvici nesto tako lose iz dobrice, ja sam sigurna da ne moze, i sve sto se procita treba protumaciti na pravi nacin i onda nema da fali. :D Slatki ste svakako, tacno oplacem citajuci vas. :')
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Malo mu je ova klima... ukrivo... Salki zelim brz oporavak i dobro zdravlje.
"Salko, bolan Salko, ja dimija nemam! - Haj' ne luduj bona Fato , kupiće ti Salko..."
zao mi je covjeka ali mislim da bi radnici trebali malo prouciti zastitu na radu, pogotovo dio o radu na visini
E moj Salkane, kad je stara nena govorhila " ući ban Salko, ući",a ti kažeš "ma ja ču biti majstor neno",a eto ti sad moj Salkane,a i dido stari govorio " Ući Salkicaaga, ako budeš ućio, možda budeš hođin titraš",a ti i hopet kažeš " dobri moj didaga, ja ču biti majstor",e moj Salko...
Pa radi li klima, nerece nam.
https://www.youtube.com/watch?v=iAoDUAM1ORQ
Jadni čovjek mora raditi a ono ugrijalo pa mu se zanebesalo,a možda to i nije razlog,al eto............
Dragi naš Srebrenko evo ti još jedna mala zagonetkica čisto onako da ti zaokupii narednih par godina. Šta misliš zbog čega svi oni koji su nešto postigli u životu (čuveni svjetski naučnici, sportisti, umjetnici itd.) nikada ne kude niti omalovažavaju bilo koga ili bilo šta, pogotovo ono što je drugo i drugačije tj. ono "tuđe"?
Šejtane jedan đe si se izver`o.
Dobri moj Srebrenko, to "lupanje u lim" se zove "stari zanat" i predstavlja kulturnu baštinu, ali ne sekiraj se za ove "kompllikovane " riječi, mogu se i one vremenom savladati....nego de nam malo opiši blagodati življenja u tvom selu...kad je već toliko bolje nego u Šeheru, šteta je da za to ne zna svijet ( kao što zna za Sarajevo)...
Ima kljima
'Kad je odjednom pao...' Moze li se pasti, a da nije odjednom majka mu stara.
Ne moze proci dan bez crne hronike..
sreća,što je na glavu ovariso:))