Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kontas haveru?
Ova murija u Banja Luci nije normalna, mene jednom bezze zaustavila, bacili me na haubu, trkeljali me, samo sto me nisu zguzili, opasna upotreba sile onako,.a sve nakon sto su vidjeli kako se zovem,..mislim, ja sam fin decko, musliman.
Kako je krenulo, ni dženaze neće biti bez nereda, jbt život !!!
Nevezano za ovaj dogadjaj... zasto imam osjecaj da policija u nasoj drzavi koristi svaku priliku da se izivljava na ljudima? Da li policajci lijece licne frustracije na gradjanima?
Droga + Elektronska muzika = Narusavanje javnog reda i mira.
Kako god ovo nisu balavci 25,27,29 gd. da bacaju limenke na policijsko auto...sramota Cisto sumnjam da je policija bez razloga rastjerivala po parku.