Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je definitivno grad kojem papaka i nesavjesnih \'\'gradjana\'\' nikad nece zafaliti. Ovakvima bi trebalo dati samo za cupanje drveca 15 godina zatvora, pa bi se ostali primirili. A i lako ih je prepoznati na ulici, specificnog su \'\'niko kao ja\'\' ponasanja. Prezirem ih!
FUJ ! Muka mi je sarajevskih papaka vise...
nije me niko vidio
5 hrastova 3.000 KM, hvala vam na ideji, vise necu uzgajati marihuanu, odsad uzgajam hrastove!!
DA SE KLADIMO DA MU NECE BITI ODUZETA VOZACKA DOZVOLA !? Nace neku stelu i nece platiti ni 300KM kazne !
Sjetio se rodnog kraja tj. šume, pa je poželio da mu se osveti. Nevjerovatna je potreba primitivaca da uništavaju zelenilo po gradu, a prostori u kojima žive liče na štale.
Treba Englez-a svezati da cuva hrastove, svejedno nije nizasta. Po citav dan je na sax-u :)))))))))
Ko god je ovo uradio želim mu veliku brzinu, otkazane kočnice, i slučajnu banderu nasred puta. Pa kad ostane invalid, onda će razmisliti. I ovo se odnosi na sve divljake za volanom koji misle ako imaju auto da je svijet njihov.
trebo je pregaziti one koji su kupili te hrastove po ovakvim cijenama :S:S
Vidi se da si seljak..Upravo seljaci lome drvece jer ih podsjeca na selo iz kojeg su dosli!!..Sve bi ti dao da si iz Sarajeva,ali nisi!!..Rodjen si k\'o seljak i umrijet ces k\'o seljak!!
ovo nije mogla napraviti seljacina negu upravo pripadnik vase arijevske sarajevske kaste sarajlica, seljak ima postovanje prema prirodi jer je uz nju odrastao, a ne ko pojedini iz vase kaste, da ne odu u pionirsku nebi znali kako krava izgleda... jadni ste mi pravo
Ne volim ni Neleta, ni Kustu, ali danasnji stanovnici Sarajeva daju im za pravo, prosto im uvaljuju argumente u ruke. Moje Sarajevo, sta si dozivjelo.
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, to je ta poznata sarajevska hortikultura (zelena, dakako). A vi, đoge & bakiri & šagolji sa www.novinovip.azar-x.com samo nastavite udarnički bristi i vjerujte da je Sarajevo gdje je (što je) nekad bilo. Mada, poštenije bi bilo da pokrenete akciju za preimenovanje u Vučitrn ili Najnoviji Pa.zar, mada nije loše ni ovako, da se i dalje zove T.e.h.e.r.a.n.
Pa i Austrugari su cuvare pored drveca stavljali, tako treba opet, to je sve jedno te isto njesra
treba postaviti kamere po gradu...na svaki boziji cosak... od parkova do ulica...pa snimati...pa fino sa slicicom kao dokaz kuc, kuc na vrata i urucis kaznu...pa da vidimo kako ce onda mamlazi rusiti sve sto stignu...SELJACINE
ja ipak pronevjeru sredstava na piramidalnim hrastovima ne bih ganjao, ali to je tako lako - da je za ne povjerovati..... jedna sadnica je čak 50 dinara u srbiji.... http://www.sunedeljnik.rs/mali-oglasi/sadnice-piramidalnog-hrasta-30-40-cm-50-dinkom Tužilaštva ne rade po principu Fama Est a i ako budu radila to je lupanje po sitnoj buraniji....
..Svezite vozaca za auto i vozajte po Sarajevu!!