Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema druge utoku za pas i pravo u čelenku.Poslije dva tri taka slučaja da vidim muda sljedečim majmunima-
Upravo tako. Opametit bagru
ti u zatvor oni žrtve :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neko namjerno popusta razbojnicima i destabilizuje glavni grad i generalno drzavu. Ovo se za jedan dan moze rijesiti. Poslati par stotina policajaca u civilu i dobro obucenih u uniformama, napraviti historijsku akciju po tramvajima, stanovima,parkovima,naseljima i objektiam i pohapsiti ove razbojnike i kolsariju. i naravno pravosudje da stupi na djelo.
ne moze cise od jedan lajk....pogodio si bit
a mi ko stabilni pa nas treba dodatno destabilizirat hahah koliko je ne zaposleni kakvo je sudstvo I tuziteljstvo i u kakvoj bijedi narod zivi realno stopa kriminala je jos I mala...
u ovom gradu bez pistolja na mozes opstati
bit će toga sve više i više. nema se šta jest'. a u nuždi se krade. relativno laka lova, jer zakon ne vlada pa se čovjek lakše odluči na to. štaš. drpiš mob, petobanka - cvaja, moš' živjet par dana od tog' i ako te uhvate brzo si vani...i hajmo u krug. Dobro došao ja na klix !!!
prije reci da su ovo narkomani od 16-25 god koji otimaju ili maloljetnici koji su se nafurali na kriminalce
to je stereotip. stariji ljudi koji nemaju para kradu po prodavnicama. ne vjerujem da su na drogama. ipak je lakse mahnuti mob. poenta je da ce biti toga sve vise i vise...
Razbojnici koji otimaju novac, kradu mobitele , naročito punoljetne osobe u zatvor samicu godinu dana, e ne bih im nikad više palo napamet da otimaju i pljačkaju gradjane, nego policija to, ono, ovo i nikom ništa ,ko vele to je normala i svakodnevnica i zato se razbojnici adekvatno ne kažnjavaju,a znaju kazniti za narandzasto na semaforu ili ako nisi upalio slučajno na autu svjetlo, e to je svakodnevnica naših organa za gonjenje ,tragično da nije bilo bi komično
to je manje vise potrosena prica. lakse uzet' cvaju od postena covjeka nego ganjati bagru. javna tajna je da smo nesigurnija zemlja od Meksika.
MA suzavac kupit 5m baca, što je sasvim dovoljno za ovakve majmune.. pa ih nalemat
KOLJITE STOKU !!!!!!!!!! hajmoooooo
nista novo u Krmetnjakistanu!
Serijet jedini zakon bez greske!
cuj ne izlaziti iz kuce.....oni ulaze i u kuce, bez pardona
Uvest americke zakone samoodbrane
Hebala vas slika....umalo mobitel ne izvadih ;-)))))))))))))))))))))
Nama treba John Doe! :)
Ako policija ne može ništa i naći ih, znači, građani neka se sami zaštite, naoružaju čime mogu da bi se odbranili od pljačkaša i prijetnji noževima. Užas!
znaci seljake ne napadaju, samo gradjane. a jel te oni prvo ono ko kulturno pitaju: esi seljak il gradjan il ti prepoznaju seljacku facu na licu mjesta da znam?
cista anarhija !
Mangupi otimaju djeci telefone pa odleze zatvora i kao oni su nesto postigli u zivotu kakav klosar moras biti da otmes nekome tel i to sa nozem, joj kako bi mu nozinu u oko zabio..jojjjj milicijo gdje si da pokazes ovoj omladini kako hrenovke rade i batine pa tek onda stanica kako ti je ime klosaru pa tvorza jedno 7 god bubanja u paksu