Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUUUUUUUUU strumfovi
http://javno.ba/slajd/ekskluzivno-uskoro-optuznica-u-slucaju-ministarka.html
Hajduk živi vječno! Željo je šampion,ooooo!!! YEBEM SVE ŠKUTORE U PAKAŠ!!!! Pozdrav Torcidi, svim Manijacima, Rođenim, pa i pitarima:)!!! A sve papke, svih boja nabijem na veliku karu, velikog štrumfa!!!!
Svaka cast jarane, dobro si rekao. Zeljo je uvijek bio za sviju a oni (pitice) su kako vjetar puhne.. Politika i sport ne idu nikako ! Bilo je provokacija na tekmi, tipa \"ubi balyu\" ali na to je odgovoreno sa aplauzom i VOLIM TE ZELJO!!
Sta se vi pitari javljate...vazda ste bili misevi i dobijali batina...a vase izmisljotinje o Zeljeznicaru popout mi smo \"ustaski klub\" itd...to su bljuvotine...zeljo je uvjek bio klub za sve dobre ljude, vjere i nacije...a vama niko nije kriv sto ste klub bez nivoa ! Ostale bi zamolio da ne kvare odnos sa hrvatima (iz hrvatske) jer su to u istinu ok ljudi....ovi \"nasi\" papci \"katolici\" u hercegovini (hrvati ih mrze a ja licno ih cak ne smatram katolicima...jer da to jesu bolji bi ljudi bili nego sto su) su stoka i ostace stoka....ali ne smijemo dozvoliti da se svi smatraju isti...nisu hrvati u hrvatskoj i \"oni\" isti...a i ako ima \"losih\" hrvata....pa valja ima i nas kretena koliko god hocete....pozdrav i mir
@vedrana ko će ti onda doći na more? evropa prepoznaje u vama fašiste i neće vas tek tako pustiti da joj se pridružite.
Tata Strumf obrisi nos, igraj klikera i zovni ostale strumfove da navijaju za tebe
@ hZ Dobrodošla na temu o F.K.ŽELJEZNIČAR komšinice jadna...
A sigurno su izazivali ili nesto provocirali pa su ih ovi napali . Po obicaju kao sto su radili u Sirokom Brijegu . Jedva cekam da Hrvatska uvede vize . A na to necemo jos dugo cekati .
@TM-87 Za male plave strumfove nismo marinci nego SVEMIRCI, malo si se zbunio.. Evo dva pitanja: 1. Koja to ozbiljna navijacka grupa ostavlja momke da idu van kolone? 2. U golfu 4 strumfa u Pezou maximalno 4-5 ljudi..pa sto oni nisu njima slomili auto, nije ih valja napalo 100 ljudi? znaci strumf ostaje strumf to moras da shvatis HZ SVEMIR
HZ- Sa nisam znao da su maleni crveni na nivou Americki marinaca...Izvini Rambo nisam te poznao...hahahahaha
Bila sam na tekmi, imam preplatu za Hajduka, a navijala sam za oba jer sam iz Sarajeva, oko mene su me svi gledali sa simpatijama. A onaj ko je ljubimac splitske publike i ko je najbolji u Hajduku je musliman - Ibričić, najveći aplauz uvijek dobije. Bilo je dobacivanja ružnih i s jedne i s druge strane, ali to su budale, ne bih dijelila ljude na seljake, Hercegovce, papke itd. već na pametne i budale. A što se tiče Golfova, živim u Splitu i baš rijetko viđam vozila te marke.
Eto vam Torcida, lizanje sa njima i proslave godisnjica... mali plavi strumfovi Cuj ostaviti samo jedno auto da ide van kolone, komedija ste.. Da su Horde bile, mi bi prvo silovali te napadace, uzeli bi im Peugeot 308, prodali ga i dobro se napili.. heheh klosari HZ1987
ma sve ste vi... stariji od grka, yebo te... btw ja u C2 u Mostaru a ti? Ilici, Cim? ;)
@Gramaticar, Kako ne prepoznajes \"recenicku konstrukciju\" novog \'bosanskog\' jezika zasnovanoj na kombinaciji dijalekata Alifakovca, Sirokace, Vratnika, i Vrbanje, te zacinjenu primjesama poznatih lingvista iz Istocne Bosne.