Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskrena sućut obitelji poginulog navijača. ovo je mogao biti i netko od naših momaka... zar nam nije dosta rata bilo??????????? dosta krvi?????? dosta plača i tuge??????? @NIJE BITNO ; prvo su horde zla imali obračun s policijom poslije toga sa navijačima širokog tako ustashe nisu počele izgrede na pecari, pola grada nema vode zbog vaših navijača, a čovjek je ispred svoga doma zboden dok je uživao sjedeci na poslepodnevnom suncu... zao mi je obitelji poginulog navijača ali vašim navijačima nije bilo žao naše djece, izloga, automobila, naše glavne vodovodne cijevi koju su nekako probili bacivši eksplozivnu napravu kroz šaht, nije im bilo ničega žao... DANAS JE IZVRŠENA AGRESIJA NA ŠIROKI BRIJEG OD 150-200 HULIGANA IZ SARAJEVA!!!!! huligana!!- ne od normalnih građana sarajeva koje ne želim uvrijedit! neka se više nikad ne ponovilo nikome ovo sto se dogodilo danas kod nas!!!!
misle baliye doci rusiti paliti razvaljivati unistavati bez racuna. ovi dole skutori da su pametni pa da im ne daju mrdnut iz hercegovine dok ne plate stetu koju su pocinili. ja bi im licno vadiobubrege ako nebi imali para da plate. bubreg se vec moze naplatiti iako ga je cijeli zivot nosio retardirani bosnjo. sad je na guzonjama da donesu odluku da se PRVO ukine ova seljacka liga pa ONDA i ova nakaradna drzavna tvorevina.
vedran puljic poginuo rip
nije važno što su navijači sarajeva zapalili policijsko auto, nanijeli veliku materijalnu stetu na stadionu i umalo u zrak digli benzinsku postaju u Širokom Brijegu, jer kao što znamo muslimani drže sve veće medije u BiH i što god se desilo bit će Hrvati ili Srbi krivi
HORDE sretan vam rodjendan
Iskreno saucesce porodici stradalog navijaca. A za ovoga gore sto spominje U s t a s e i C e t n i k e pa covjece kakve veze ovi huligani imaju sa nacijom. Torcida se tuce sa BBB, Grobari sa Delijama...Treba na jedno dvije godine zabraniti kojekave Premijer, Super ili sto ti ja znam lige pa da se ovi nasilnici malo smire. Ionako nema zanimljivih utakmica, samo se gleda hoce li biti rata na tribinama. Stoka je stoka bez obzira koje nacije bila. Sve je ovdje izbubilo smisao.
Sacuvaj me Boze dragi...
Iskreno saucesce porodici stradalog navijaca. A za ovoga gore sto spominje U stase i C etnike pa covjece kakve veze ovi huligani imaju sa nacijom. Torcida se tuce sa BBB, Grobari sa Delijama...Treba na jedno dvije godine zabraniti kojekave Premijer, Super ili sto ti ja znam lige pa da se ovi nasilnici malo smire. Ionako nema zanimljivih utakmica, samo se gleda hoce li biti rata na tribinama. Stoka je stoka bez obzira koje nacije bila. Sve je ovdje izbubilo smisao.
BORDO BRACO SAMO ZOVITE UVJEK PLAVA BRACA CE RAME UZ RAME PROTIV DUSMANINA....OKO ZA OKO
Ova vijest nema veze sa stvarnoscu i vjerovatno je pisana pod diktatom brace vlasnika.
E ba zz jesi ti pismen??
Puj go Fno jedno, dok je takvih poput tebe, nikad mira imati necemo..optereceni jadu..daBogda se takvima kao tebi trag zatr\'o...bio to jedan ili dr Bog, ali nek\' vam zatre trag sugo ovosvjetska
Iskreno saucesce porodici stradalog navijaca. A za ovoga gore sto spominje U stase i C etnike pa covjece kakve veze ovi huligani imaju sa nacijom. Torcida se tuce sa BBB, Grobari sa Delijama...Treba na jedno dvije godine zabraniti kojekave Premijer, Super ili sto ti ja znam lige pa da se ovi nasilnici malo smire. Ionako nema zanimljivih utakmica, samo se gleda hoce li biti rata na tribinama. Stoka je stoka bez obzira koje nacije bila.
Kakav novi termin? Pa treba prekinuti prvenstvo i sve raspustiti....kakvi kreteni
Nije bitno nabijem te na kitu .... takvi kao ti i rade ova sranja