Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste svjesni sta ste sada prouzrokovali. Momka nevinog zboli , a posao gledati utakmicu! Kakvi primitivci navijaju za zeljeznicar.
Manijace pi.zde prave , to i ptice na grani znaju. Narkomani i papci navijaju za seelju !
Sramota za zeljeznicar, i ako navijam za zelju . O.LOOOS JEDNA , bagra :@
Sram te bilo, momak u zivoptnoj opastnosti, sta bi ti da je dijete tvoje, niko ne zasluzuje noz u vrat . To je pokusaj ubistva. Samo ti govori , neka je. pa ces ti vidjeti , sram te bilo
sta pricas d.ebilu manijaci kad napadaju dodju vam na vrata a ne ceke da prave jos na stupu.....on najbolje zna sto je primio noz i neka je!
Jao jadan momak , ni kriv ni duzan zbodeen I ako navijam za zeljeznicar, SRAM VAS BILO!
Nae lazi klocino jedna Vi ceke pravite sram vas bilo momak normalno na utakmicu posao i vi ga zbodete FUUUUUUJ
poslije utakmice zeljezničar zrinjski, koja se odigrala prosle sezone na grbavici je s par momaka pravio ceke na stupu, te otimao navijačke rekvizite navijačima želje. ne opravdavam čin koji se desio, al moguče je da je ovo samo ne zavrsen dug
Kao prvo prijedlog da se autor ovog teksta prijavi na prvi slijedeci konkurs koji budu objavili Express, Svet, Skandal ili bilo koji casopis \"zute\" prirode. Mislim da bi svojim bombasticnim \"novinarskim\" stilom dao veliki doprinos redakciji nekog od tih casopisa. Kao drugo zgrozen sam ovim sto se desilo. Pripadnik sam TM 87 i apsolutno sam misljenja da; ako je ovo ucinio pripadnik nase skupine, bi ga trebalo sto rigoroznije sankcionisati. Greska je policije sto ne radi nista na sprijecavanju navijackih sukoba u gradu kojih je sve vise iz dana u dan. Jos vecu gresku cine navijaci sarajevskih velikana koji umjesto da zdruzenim snagama udare na stoku iz drugih gradova koji npr. pljuju Markale, stvaraju grupe na facebooku u kojima lik robijasa g.u.z.i. Vucka i sl. tamane jedni druge kao da su Izraelci i Palestinci. Ovakva desavanja moraju da prestanu jer kaljaju ugled naseg derbija, koji je nekad bio nesto divno a sad je dno.
Nek umre svako ko nenavija za ZELJU !
ma duse samo na sake, i ono par puta sto ste skupili m.uda da dodjete na grbavicu dosli ste sa nozevima, letvama ..... zato sto se bojite i sto ste p.icke....Strah od manijaka!!!!
\"kaze se malih milion, a ne mali milion\" buhahahahahahahahahhahahahahahhahahahhaha Siđe lektor?! Jel to sa časova pravopisa u seljinoj školi? Joj papka, majko moja.
ccc, seljo obicni, kaze se malih milion, a ne mali milion, vidi se da si tarpi. HZ AP, ko ste sad pa vi? Ovi sto prozivaju Ticu, stipu to internet ku.r.cenje. Amor, sta je trazio to je i dobio.
e cuj ovog manijaci utoke, nozeve...a vi duse samo na sake... a ko je momku s juga pucao u nogu neki dan, zapravi u srijedu...da nije kiba... koje ste vi hinje, lafo vi nevinasca...
a ne znate da je taj amor bio na stanici na stupu i otimao momcima salove...i tako naisao na nekog ko mu se usprotivio... ne opravdavam napadaca... al ni to otimanje salova...