Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze pa da se moze uzeti Blek&Deker blanjalica pa ga nasitno blanjati da svaki sloj bude debljine cigaret papira....a pri tome mu pruziti sve blagodeti slabe infuzije da slucajno ne crkne prije kraja blanjanja.
samo seriat
Samo da pitam, dokle je doslo sudjenje za smrt one zene sto je dvoje djecice iza nje ostalo? One zene sto je onaj nosorog Rasta pregazio?!
Rastonderko DEBELI KRMAK je na slobodi i smije se u lice djecici i familiji... Rastonderka treba po ISIL metodama obradit, moze i kombinacija
Dobro pitanje. Vjerovatno je doslo do onog djela kada vjestak utvrdjuje da je ona prelazila na crveno a on vozio nesto malo iznad ogranicenja pa imaju podjeljenu krivicu. Predvidjam 2 godine zatvora, izlazi nakon pola zbog dobrog vladanja
Samo metak u celo i naplatiti troskove smaknuca familiji optuzenog!
Kada već imaš takav naboj negativnih emocija što sebe Bog dao nisi koknuo!!! Pa da pođubrimo ostatke ima da nam nikne sve.Pu.
kuda ide ovaj svijet. onaj ubio dijete jer ga zena ostavila, ovaj jer je dijete plakalo. da se najezis. gdje su nestali pravi muskarci, koji mogu podnjeti puno vise od slomljenog srca i djecijeg placa?!
Nije vise stvar muski vec prava zena , prije kad babo mamu nagazi suti sramota je , danas ga prijavi policiji uzme mu dijete i on iz tog reflexa napravi sranje koje nebi normalno ucinii
Dijete nije za svaku budalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
apelujem na sve zatvorenike da ga iskaravaju svaki dan po 3 puta u smjenama..
I dobro hrane da što duže izdrži !