Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uputio prijetnje po život i tijelo?? E i to da pročitam...
:)
Kao da je konj na heroinu kopitom pisao. Svaka druga rijec je oštećena....
Doboj - Indija tu je to negdje...
al daleko je plaza od doboja :)
lijepo ste copy paste policijski izvještaj :D majka mu stara prepričavanje događaja se uči u 3 osnovne....
ostecena, ko da je bokal
Pravoslavna posla!!!!
Ostecen ostecenu ostecenoj Gdje ovaj novinar zsvrsio osnovnu?
Ostecena ostecenu ostecenoj. Osnovna skola novinar ha?
Ostecena ostecenu ostecenoj. Osnovna skola novinar ha?
smrtna kazna je malo
srpski majmuni pdivljali
Indija je jos i napredna poredeci nas,bar su njihove zene sigurne u rodjenoj kuci za razliku od nasih.Bravo za pravosudje!
Jesu napredniji, kod nas pojedinac siluje, a kod njih grupe muškaraca siluje na javnom mjestu
Treba mu odsjeci njeznika i tako odsjecenog mu ga zabiti u pakas
...nema ove hodze i popovi zatvorili ovu modernu staru enver hodzinu albaniju... jarane otvorite bordele i javne kuce...neka imaju gdje da se prazne u pi.cku materinu... sve ovo dolazi od neje.bice... sve zene casne postene hoce brak i novac...a i je.bavaju muskarce u mozak a i muskarci najnezreliji muskarci na svijetu su iz bosne...em umno nezreli te vrlo mnogo i psihicki poremeceni te helem niko ni s kim...i kad izadjes pa eto u glavni grad sarajevo...niko ni s kim muške kucnice same samuju...zenske za stolom same...niti ko kome prilazi niti ko kome smije... te se sve svelo "Cekajuci Godota"....na inostranstvo ko ce koga pokupiti i odvesti...a do tada budale hajruju skacu siluju bodu... - otvorite javne kuce em cete pokupiti sevap em cete spustiti malo ove familijske incestoidna silovanja te i ovu vrstu silovanja! nemojte vi brinuti nikom za dusu u moralnom smislu!
Potpisujem Bronhi,stim da nam nikakvo otvaranje nicega nebi pomoglo u zemlji gdje je nasilje zakonski opravdano (vecinom dobiju par mjeseci,ili su pusteni kuci)Slucaj one pretucene djevojcice od 3 godine,koju je ocuh na smrt pretukao i nanio zivotne fizicke i psihicje posljedice...COVJEK OSLOBODZEN KRIVICE!!
...slazem se... inace sam ja za potpuno implementiranje "AMERIČKOG KRIVICNOG ZAKONA" pa da vidimo onda cija nena vunu prede... najbolji sistem na svijetu za pocinioce zlocina! te mnogostruke dozivotne, te smrtne kazne...milina... haman pa i nemaju kazne ispod 5 godina i to za obicnu kradju :-D
Samo metak za ovakve!
Kakav pacijent...