Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baalidjanska posla. ne vrijedi na stooku trositi rijeci
... e nek je i onaj Avaz po 100. put g...o pojeo. Od napada na bošnjake i zastrašivanje do kokošara... Moj Cera, jesi saveznika našao. Lažete u tal pred ove mubarek dane... Jadan je narod sa ovakvim vjerskim autoritetom
Ma nije on,četnici su u gradu !..isto ko 92,sto su opljačkali grad !
aaaa....da nije musliman vec bi to bilo puno vece i puno vise ispolitizirano..mozda bi vec i robije zaradio...hahahahahahaha....
ko izdade guzzzle karadabiceve?
uvalim ti kurak...
Po.se.rem se u usta udb.asko-islamofobicnoj redakciji SA-x i svima kojima dopustate da se ovako izivljavaju nad svemu sto nosi Bosnjacki predznak, kazna ce i vas stici, kad-tad, primjer je raspad ublehaskog FTV-a!
Sudit ce mu r.eis po serijatskom zakonu,po principu oko za oko,zub za zub !
Svi smo mi pipo
@Pipo PRD4EVER
Ovo je napad na sve muslimane u svijetu. BIH4EVER!
moze pocinilac ili pocinitelj... ali pocinioc???
DAJTE, LJUDI DA OVOM SIRO-MAHU CER-ICU SAKUPIMO STA PARA DA MU SE NADOKNADI STETA..SEV-AP JE A I ON JE UVIJEK RADIO ZA NAROD PA TO ZASLUZUJE.. PRVO JE DECENIJAMA RADIO KAO UDB-IN AG-ENT POD SIFROM \"V.E.Z.I.R\", PA ONDA KAO RE-IS KAD JE DOSLO DO \"DEMOKRATSKIH PROMJENA\".. PRD4EVER..
Nominativ: pociniLAC......genitive: pocinioca. Nominativ: pocinioci......genitiv: pociniLACA
U \"CARA\" Cerića kozje uši