Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta treba, da dobijete treci entitet, koji ce vam q ? Ionako Vam je dole krsh, mislis Covic ce ti oazu napraviti, napravice tuKi moju za bao hau :) Da, entitet treba svakako, ali nije ovdje rijec o tome. Ovdje se radi o kriminalu u koji se upustaju vasi sugradani radi golog prezivljavanja, sto je posljedica vase neodgovorne nacionalisticke politike. Pa Federacija, koja ne predstavlja nikog tone u krizu i bankrot dok RS, kako citam, dobro napreduje prvenstveno zbog zadovljnih gradana. Sarajevo ionako ne bi bilo u hrvatskom entitetu, a iseljavanje Hrvata iz njega je lose ne samo zato sto time otpadaju vasi argumenti o toleraciji i ravnopravnosti, nego ste izgubili vrijedno, obrazovano srednjoeuropsko stanovnistvo koje bi bilo na ponos svakom gradu i pokretac razvoja. Isprike na predhodnom komentaru, stvarno nije korektan kada se uzme u obzir sto je sve taj grd pretrpio, a i ne odgovara potpuno stvarnosti.
NEMA MENI DO SARAJVA NASEG KOMŠIĆA, ŠPIRICA I OSTALE KRIMINALNE MAFIJE... MAJKO MOJA HVALA BOGU DA SAM OTISAO IZ OVE DRZAVE GDJE SE I SVOJE VLASNISTVO NE MOZE ODBRANITI I ZASTITITI.. HOROR.
@fen Ma nemoj intelektualac, nisam te prepoznao...... Sta treba, da dobijete treci entitet, koji ce vam q ? Ionako Vam je dole krsh, mislis Covic ce ti oazu napraviti, napravice tuKi moju za bao hau :) Svi pricate na Sarajevo, a dusa Vam je doci, te malo u BBI, te malo na cevape, isto ko i ovi smrdi sto dolaze, kad hoce barem malo da dotaknu civilizaciju..... Citam da na Sokocu nema vise vukova, pa gdje bi i bilo, nece ni oni sa smrdima da vise zive.... A poskoka je sve manje :) , bjeze iz krsha
Nista neobicno za grad prepun sirotinje, niskih moralnih standarda, kulture i higijene, u kojem je modus vivendi mrznja i neciviliziranost. Uspjesno ste s bracom Srbima ocistili taj grad pa sad slobodno uzivajte u toj divljoj balkansko - orijentalnoj kulturi.
Vidiš kako bi sad svi davali metak u čelo, sad policiju kudite jer ne uzimaju pravdu u svoje ruke. A kad su u Širokom uzeli policija i narod pravdu u svoje ruke onda ste proteste pravili i Mirsada slali! Pa ili ima po kratkom postupku ili nema!!! Dosta dvoličnosti!!!
kakva je ovo anketa??? policajac, profesor, ljekar, ministar???? Pa informisite se mater vam nepismenu ko spada u drzavne sluzbenike!!!!!! Sta mi citamo, i koga citamo iz dana u dan... e stvarno, nepismenjaci!
Pocelo je pocelo, a parlamentarci neka sebi dizu plate, sve su ovo posljedice veike krize, koja nas je tek sada zahvatila, zbog bogalja koji sjede u parlamentima, vijecu ministara, uravi za indirektno oporezivanje itd itd. Krcmilo se i dijelilo i ono sto nemamo niti smo imali..... Jos neka rasprodaju telekome, elektroprivrede i hajde bolan kud ce nam bolja situacija..... Rokacemo se po ulicama za komad hljeba, dok ce oni organizirati kladjenje ko c eprezivjeti, ko je jaci i snalazljiviji..... A sve pod parolom za Bosnjake, za Srbe, za Hrvate, za entitete, kantonalne vlade, ministre, svalerke, izborne kampanje...
A ja izbuba ženu đe si mi kundure sakrila
vala fkt sto kazes, nek ulete! pa kad policija nema rjesenja za ovakve, moramo mi stvari uzet u svoje ruke, ha jel
Ja i chmoljo smo ove vijesti prikrivali od naroda da narod ne sazna ovakve vijesti! To se da primjetiti gdje nije ovoga bilo u nasoj dragoj federalnoj petokraki jer novinari koji su objavili ovakve stvari su se nasli na golom otoku sutradan :D.
nadam se da nemas djece... iz 2 razloga. Pod A) Tako ce ti dijete jednom \"uletiti\" a ti ces biti \"spreman\". Pod B) Takvi kao ti nisu zasluzili da se reproduciraju!
Mogli bi poceti izdavati dozvole za Tenkove recimo , pistolji i ostalo oruzje je izaslo iz mode
nak uleti i onako mi je puca na dohvat ruke