Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA DAJTE, ŠTA IZMIŠLJATE, PA REČENO JE DA OVO SIGURNA TERITORIJA.
ojjj otrnuo sam citav reko potrefili moju firmu haha
U Dzalalabadu stanje redovno :)))))) Jebote hehehe bolja situacija je trenutacno u Kandaharu :))))))
Hadžici su selo pokraj Pazarića i Tarčina
Neprocesuiranje kriminala se radi planski da se destabilizuje drzava i to stanje i kriza ce biti uvod u anarhiju koja ce dovesti do poptune drustvene kataklizme u BiH. Sama ta situacija ce pomoci nekom da uleti i pocne da prosipa svoju vlast i demokratiju i uredjenje u drzavi. Narode, bez obzira na vjeru i naciju cuvajte se i pripremite za ovu anarhiju koja dolazi. Sve je dobro dok pljackaju kuce kad nikog nema. A kad pocnu otimati auta, nasilno upadati u kuce, e to ce biti pakao. A to i slijedi. Jer svi smo svjesni rada nadleznih institucija.
Policija bi stvarno trebala svoje jedinice da rasporedi na terenu. Previše je kriminalnih događaja. Mislim da bi se umanjili sa prisustvom policije na ulicama. I još nešto, policiji bi trebalo dati "odriješene ruke", znači da na silu, djeluju silom.
@sizif55, Koji ljudi?