Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi Je*o te TRAKTOR vise -.-
(ludoa) xommi 'fala ti sto si mi posvetio pjesmu. u srce me pogodila, dushu mi raznijela, mozak mi pokvarila.
JA BI TI RADIJE ŠUPAK RAZNIO NEGO ŠTO TI JE OVAJ XOMMI RAZVALIO DUŠU
Zahvaljujem što se ispravili čalanak. Tako treba! Da nas ne bode u oči !
IONAKO NEMAM NIJEDNO STAJALISTE KAKO TREBA JOS HAJVAN SRUSI TO
prije na stajalistima je bila zeljezna ograda, pa je iole stitila pjesake, ovo sto su postavili je lijepo al ne sluzi zastiti pjesaka, vec je bilo smrti zahvaljujuci ovoj ogradi...
žive po mahalama.Ovo su stranački naseljeni indijanci od Ilidže pa nadole.Seljoberi mani te se volana,dižite spomenike onim što vas dovedoše u naš lijepi šeher.
Pitam se..pitam se..kada ce vec jednom g.u.z.o c.r.i.je.va.s.ka marva nauciti vec jednom voziti automobile i nauciti postovati saobracajna pravila,ocito je to isuvise konplikovano za njihove mahalske zakrzljale "mozgove " !
jbt napravili ste chat od ovoga... :)
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Nije stajaliste,stanica se kaze ...tako sam ja ucila
ma y.ebo ova tramvajska stajališta. bolja su bila prije rata, kada je ograda bila od željeza i čelika, i kada su bila natkrivena i u crvenu boju obojena, a ne ova aluminijska g.ovna. svako tramvajsko stajalište je prije rata imalo tablu s brojem linije, i informacijama, a danas ništa od toga nema...tražimo da se vrate nekadašnja stajališta koja su ličila na nešto...
...poliži jaja commiju!
A DJE PEČAT?????????????????????????????????????
Mara i Lole VOLI ONA FERGUSONA tekst Ja sam momak sa sela i seosko momce nemam dobra kola a imam traktorce (2x) Ref. Vozim traktor jer ga voli ona prodrmaj, zadrmaj jer ga voli ona nema voznje bez mog fergusona prodrmaj, zadrmaj bez mog fergusona Imam traktor maleni al' duboko ore da srece da zaore nestaje do zore (2x) Ref. Mislio sam jadan ja ostacu bez srece da nijedna djevojka na moj traktor nece (2x) Ref. Proculo se za mene u cetiri grada navalise djevojke sta da radim sada (2x) Ref.
koji smo mi sabani od naroda, za 2 godine nece postojati ove ograde kod tramvajskih stanica zato sto ce ih sabani koji ne znaju da voze sve unistiti ... nama samo treba od armiranog betona praviti sve... ovdje drugacije ne mozes..