Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin neki decko :) .. Nek' ste ga pustili steta je da ovako 'zlatno dijete' propada u zatvoru. Joj drzavo i Bogu si teska :/ ... Ima djela vise nego Branko Copic i niste u stanju zatvoriti go*no!
Djevojka rekla da je napadnuta od nepoznate osobe. Zapretio joj...
Samo da ponovim:ovo zločinačko sudstvo je poslalo na popravni ovog zločinca jer nije položio u prvom pokušaju,oni treba da žrtvu dokrajči!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Terorizira grad, prije par mjeseci dječaku slomio lobanju, prebio o ubo djevojku nožem.Pušten kući.I sada pređem cestu na crveno i plicajac me kazni.
cekaju da prebije jos desetoricu i nozem napadne isto toliko pa mozda onda dobije tri mjeseca max
kratak ko sekunda
Evo gledam im fejs profile kakva deGeneracija brate mili
Kako se zove postupajuci sudija da mu jebbem majku u po usta
Zapamtiti ime i prezime u slucaju da govno udari jednom na vas!!! Govno neces smrditi dugo mamicu li ti nevaspitanu...
jadno i čemerno povratio bi odmah kad ovo pročitam došlo doba kad možeš neometano izbušiti nekoga
jel to ovaj: http://www.avaz.ba/clanak/132760/eldin-matulovic-je-mucki-sleda-palicom-slomio-belminu-lobanju?url=clanak/132760/eldin-matulovic-je-mucki-sleda-palicom-slomio-belminu-lobanju ili ovaj: http://www.avaz.ba/clanak/157843/sestorici-automafijasa-odreden-pritvor?url=clanak/157843/sestorici-automafijasa-odreden-pritvor
TiTo je legenda bio i ostao nema ni po dedi ni po stricevima udri redom bagra je bagra , evo sta nam demokratija donese sve sami sljam i odpad drustva na pozicijama i stite jedni druge dok posten i normalan svijet ne moze disati od ovih krimosa . Sjecam se kao dijete kada je komsija izudarao mater pijan dosla dva policajca ubili Boga u njemu odveli ga u stanicu Milicije kasnije ga dva komunalca donijela u deki nije mogao 7 dana ustat iz kreveta , poenta - nikad vise nije mater udario a znao je doci pijan da upada do kuce ... E, TiTo dragi date je vratit makar na godinu dana !
ZNAM JA NAS J¨BO TI NAS!!
Standardna sarajevska prica: tuzioci i kriminalci = braca i sestre
Zasto vi novinari ne SAZNATE ko je taj, imenom i prezimenom tuzilac koji ga je i prosli put pustio i sada ce ?Zasto ?
Fina familija ti matulovići...
Nista novo u kriminalnoj drzavi !
sta drugo ocekivati od kriminalno-korumpiranog tuzilastva i suda!?
Bio neki mali i ko god naidje putem on ga popiša, ode do babe i kaže : babo,babo popišo sam ćovu, a babo kaže : ma ,neka si sine i tako mali pišo dok nije jednom plačući došo do babe, a onda mu babo kaže : e sine, sad si popišo ćovu A ti Eldine nastavi tako, kad zbodeš dijete od nekog ćove tada ćeš molit boga da se nisi nikad ni rodio.
Hahhahaha ljudi ovo se ne desava, ovo ja sanjam neke lude snove i nikako da se probudim.