Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahaha kakva slika. Koji klenovi. :)
Šteta metaka...
a FIKRET LEŽI U ZATVORU ŠTO JE USJEKO METAR DRVA U DRŽAVNOJ ŠUMI I UGRIJO DJECU. TPPPPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Gledaj delegata, sve gori od goreg, bez izuzetka.
SATRO MAFIJASI, A NIJEDAN SE NE SMIJE POBIT NA SAKE! SVAKI VAKAV "MANGUP" PROBLEME RIJESAVA NOZEM, UTOKOM, PUSKOM, BOMBOM ITD. A NIKO NE SMIJE DA SE FIZICKI OBRACUNA I DA SE TAKO ZACEPE USTA. JOJ JEST MI DOKURCILO DOKAZIVANJE NA OVAKAV NACIN. PREBIJU TE. ONDA TI ODEŠ PA MAFIJAŠ PUCAŠ HU HA, NAJLAKSE JE UZETI UTOKU I RANJAVAT. E MOJI MANGUPCICI DA SE HOCE ZAKON UVESTI DA ODES U ZATVOR NA DVA MJESECA KAO U SVEDSKOJ ZBOG NEZAKONITOG POSJEDOVANJA ORUZIJA, PA BILO KAKVOG. PA DA VAS ONDA VIDIMO KOLIKO STE INACE JAKI. I DA LI BI IKAD PROBLEMA BILO U OVOM GRADU. VAZDA NEKO DRUGI STRADA ZBOG "MAFIJASA" ..SAMO POLAHKO DOK ZAKONU DOVEDU U REWD NECE BITI OVAKVIH HAJVANA. DA MI JE VLAST DESET DANA SVI BI VI MENI KOPALI I RADILI SAMI SEBI ZATVORE.
ova zelena jaknica ga otvara u struku
mali igraci?
najveća dva pojačanja napolija
Hahaha zamisli da su pucali u x drzavi, pa pucali bi po njima drotovskim hrenovkama da nebi sebi dosli nikad u zivotu, haha ja rupe od sudstva i drzave
ovoga mikca se svi boje na alipašinu,nisko i jači mangupi saginju glavu,glup mi je komentar realno al stvarno je tako,da je njemu brneta prije rata dovesti ili juku da mu koljena čekićem udara i gleda garfilda crtani
treba postaviti pitanje kolika je ta rupa u pravosuđu ili nek pitaju te izranjavane momke
jesu li i ovi "od prije poznati mup-u", kuku nama sa nama
Imate,da Bogda ti se kćerka udala za kakvog ovakvog hairliju a ti stalno imao posla.
svaka čast klixu na ovim slikama treba upoznati ove akademike
Isfrustrirana balavurdija, lijeci komplekse na drugima i to najcesce neduznim licima, ali nicija nije do zore gorila. Ovi su obiljezeni za cijeli zivot, tvrdi uvez sadrzaj k.d.
Ne hvala, fini momci, neću kupiti ciglu.
vidi ih ba treba ih pozatvarat na dobar dan a ne kad nesta skrive
https://www.youtube.com/watch?v=gNziPHU2dY0 ova mu je najača