Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Izdrži Zika!' KOLEKTIV JUPOL d.o.o.
Kako misliš dise?
Uskoro clanak - Zijad Turkovic od ranije poznat policiji ...
Jel iko ikad pitao Olega Cavku i Fahru Radoncica sta ima kod njih poslije svih optuzbi i spominjanja njihovih imena???
Niti jedan materijalni dokaz ne postoji da je Turkovic kriv. Sve se svodi na iskaz svjedoka pokajnika Isljama Kalendera, koji je bivsi ubica, narkoman i kriminalac i to je to. Ko je pratio sudjenje bar malo, to se vidi. Da ne pricam o korumpiranim tuziocima Cavki i onoj debeloj drugoj. Ne opravdavam Turkovica, ali pogledajte malo na youtube scene sudjenja, to je cirkus jedan veliki.
moj senad odkako je odlezo 2 godine u kpd zenica nema nikakvih vise problema sa hemoroidima
Pregledavas li mu redovno?
sanja, koje je to godine bilo, možda smo zajedno ležali?
Kako je proteklo ovo drugo suđenje, nije bilo informacija, jesu li uspjeli dovesti sve one sporne da ih obrana ispituje - npr. Radončić, Kalender, ovi neki odvjetnici, i slično...
nije sve ni do sudija, više je do onih što im naređuju koga i koliko će da osude.
nek dodaju i fahri još 50
Hebo ti Fahro muma,a i ti njemu,fujjjjjjjj!
Ništa nas gradjane više ne može iznenaditi, evo jedan vic , ko je skont*o,skont*o pojavila se finansijska inspekcija u šumi i počnu životinje da bježe mili moji kud koji pita zec rodu "što ti bježiš?"ona odgovori znaš mi živimo na visokoj nozi,muž djeca,vidi zeko lisicu i pita "što lijo bježiš?"pa znaš zašto imamo skupocjeno krzno i znaš kako to ide, bježi majmun onako gologuz,zec se začudi i pita ga a gdje ti bježiš t tako gologuz,ovaj zecu odgovori "e moj zeko,znaš mi gologuzi,prvi i uvijek na***o" :)
za zivotinje vic...kod nas je bas to realnost! samo sto lisica i roda kod nas ne moraju da bjeze.
Zijo ako ne dobije neke povlastice ode Bakir u corku 100% a presuda je vracena na ponovno sudjene(tik prije izbora) da nebi ovaj Zike progovorio sta je porodica izetbegovic radila sve ove godine i da nebi SDA ispusila na izborima,sve se vidi ljudi samo treba malo glavom prokontat i ne prodavat glas koji vazi 4 godine za 20 maraka!
ovaj ce izaci 2020-te a sad kad ga oslobode privremeno zbog trajanja procesa uci ce tek 2018-te....
Oslobodite ba covjeka a uhapsite nalogodavce :)
Ja bi samo trazio imena nalogodavaca i njemu dao slobodu ako bi to ocviko :)
Pravda za ziketa
Zijo mangup i gospodin si uvijek bio,nista ti nisu dokazali,rahmet dušama "tvojih navodnih žrtava "nisi zaslužilo da robijaš tudju robiju,da te nečije laži smjeste iza rešetaka.Ako ga onaj kvazi sud osudi ostaje Ustavni sud koji ce te osloboditi.
De ba...smanji doživljaj.
Smanjio sam,cujes li sad :))