Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj komsija, zasluzuje barem 40-50 ali kako je krenulo, zaista ce sud njemu na kraju odstetu platiti. Stvarno se isplati biti kriminalac i to najveci moguci. Evo, pogledajte samo Boookira i njegove ahbabe, sto su gori, to su sigurniji u svakom smislu te rijeci.
ja mislim jos bi mu se trebalo i izvinuti...sta je sa kioskom od 250 000KM ?? onih par letvica i malo stakla ???
Gashi osnovati stranku. Ako moze krimi kosarkas mozes i ti. A Bytyqi da se prekvalifikuje za "upaljace", da ne bude monopola vise.
Dajte mu 5 godina unaprijed klosaru...
E,jesi ruzan i uvjek i ko djete si bio ruzan..
Ma nek imaju novinari pisat par dana
Ovo dok je još mafija suđena i osuđivana. Sada mafija sudi i osuđuje.
Potrositi 10 godina zivota u buhari ne isplati ni za kakve pare.
Nudimo kredite ljudima kojima je potreban finansijski asistent s niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili zajam kod ove tvrtke, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete zajam vratiti. pa ako ste zainteresirani obratite nam se s niže navedenim detaljima. E-pošta: [email protected]
Primitivna njuska ...fujjjjjj !
Mogao bi paso lagano na bjelasnicu izbjec😂😂😂
Sta glumite pravnike pa realno njegova dokazana djela su za limit 5 godina zatvora, zasta 17 godina ima ih koji su za ubistvo dobili 7 godina on nikog nije ni ranio I da vam otvoreno kazem za ove sad mangupe na baterije zuti je pencilin ...
Koliko je ovaj platio korumpiranim tuzilastvu da obnove sudjenje? Cudi me da ranije nije izasao..
kad izađe čeka ga mjesto u ambasadi kosova
Sad ce bandit jos odstetu dobit, umjesto da trune u celiji.