Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su Hadžovići u priči i ko ih je ranio? I na čemu ste vi kad pišete članke? Jel LSD i gdje kupite? LP
Dobra roba u sa.. Nisam znao, valja u nabavku..
Meni ovo vise lici na lose artane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ovu ciganiju svu treba deportovat u jednu sumu i ograditi betonom visokim 5 metara... Drustvo nigdje u svjetu nema nikakve koristi od njih, samo propast.
Fasisto, nisu oni krivi sto nemaju normalnu drzavu koja ce ih obrazovati i pruziti im sansu da zive sa dostojanstvom!
mac, izvini a koga to država obrazuje i zapošljava kod nas? Jesi ti sin nekog političara, stari ti obezbjedio školovanje na račun države pa kontaš da je svima tako? Ni u bivšoj jugi im niko ovakva naselja nije gradio, imali su šansu ko i svi ostali a nisu bili ništa bolji.
obracun kod o.k. korala
Cigančad uz srbe i jevreje su dno ljudske vrste..................ŠLJAM
ciganska posla
Narkoromi. Ko kolumbija.....
Jo bravo nasmijao si me do suza posto sam gledao isjecak vise puta
Popili nekoliko litara piva
protjerat ih iz ovog lijepo naselja(najbolje u zatvor,dugo vremena) a u taj stan koji su vjerovatno dobili besplatno,donacijom i sl.,dovesti neku porodicu(tipa porodice sa "Ispuni mi zelju") koja ce to znati cijeniti. Nisam nikakav rasista,ali ovaj javasluk roma je pogan do bola.
Je.baće him Nazif Mujić mater
Naci "Braću Amira i Šefika Salkanovića u mostarskom naselju Bišće Polje u noći sa 10. na 11. august teško su ranili braća Merim i Senaid." Pa onda ide ispod: "Hadžovići su ranjeni prilikom rođendanskog slavlja..." Ko su sad Hadzovici???
Hadzovici su podvala Salkanovica. Diverzija.
Ne to je sve organizovao Gavra Kacanski kum od Svabe Miskovca, a njegov brat je Avram Gojic. E sad ja i Paja smo Kumovi, a Jocu Trtu su upoznali preko cigle od ovog Gavre acimovica sto mu je brat Avram gojic, a ja i Paja smo drugovi, a vi ste kum...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako lijepo srocen clanak, nezna se ni ko pije ni ko placa... da slucajno i novinar nije bio na licu mjesta i popio par litara piva?? Ko je pucao, na koga i ko je ranjen? Prvo se sami sa sobom dogovorite pa onda clanak napisite...
Vidi im naselja ko Dedinje, jos u blizini Zeljeznicke stanice pravi raj za gurbete
Ciganska posla samo se rokajte, kakva maloljetna sestra i ona ima dvoje djece
To ore,to ore,to treba šnjurom od usisivaca
balije se pobile medjusobno :D
Pa i jesu balije kad nasrću na maloljetnicu.
mora se znat ko je alfa Romeo !
Kod njih je Romero hahahaha.....teferic od ljudi