Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je pravde, zakona, poštenja, da li si ti magarčino ovo uradio u Titovoj ,,zemlji jakoj kao beton,, nikada ti više na pamet ne bi palo da prosipaš silu po ndužnom, napaćenom pa i gladnom bosanskohercegovačkom narodul. MOŽEŠ KRETENČINO U OVOJ VUKOJEBINI OD ZEMLJE GDJE VLAST GLEDA SAMO SEBE I NE OSVRĆE SE NA UGROŽENE I GLADNE TE VAS SILEDŽIJE TRETIRA ,,SA POŠTOVANJEM,, DOK JE ISTA ZAŠTIĆENA TJELOHRANITELJIMA, BEDEMIMA, BLINDIRANIM AUTIMA I SVOM OVOSVJETSKOM RASKOŠI. MOŽEŠ I KORISTI JER OVO DOBA SE NEĆE NIKADA PONOVITI, OVO ĆE U ISTORIJI BITI ZAPISANO KAO DOBA BEZVLAŠĆA I BIJEDE, DOKUMENTOVANO BIJEDE, GDJE PENZIONERI STARI I BOLESNI IZDIŠU ŽELJNI HLJEBA.
@Muni IZVINJAVAM SE OVIM ŠTO ISPOD MOG TEKSTA STAVLJAJU ,,CRVENO,, NE NIJE ISTINA DA SVI PENZIONERI IZDIŠU ŽELJNI HLJEBA, IZVINJAVAM VAM SE, ZNAM DA VAS JE JEDAN DOBAR BROJ KOJIMA JE OVA DEMOKRATSKA VLAST DODIJELILA PENZIJE U VISINI PREKO 2000 KM, VI ŽIVITE KAO BOGOVI I LOGIČNO DA ĆETE ,,PODVUĆI CRVENO,, ALI MAJKA MU STARA BAREM POKUŠAJTE SHVATITI DA JE NAJVIŠE STOTINA PENZIONERA SA PENZIJOM U IZNOSU OD 330 DO 600KM E PA, UZ IZVINJENJE, ALI OVIH NEKOLIKO STOTINA PENZIONERA ILI HRANE I POMAŽU NJIHOVA DJECA KOJA RADE PO ZAPADNIM ZEMLJAMA GDJE IM STRANAC LOMI KIČMU ZA EUR A ONDA ONI JADNI DIO ZARADE ŠALJU RODITELJIMA JER O NJIHOVIM RODITELJIMA U BOSNI I HERCEGOVINI VLAST NIJE U STANJU DA VODI RAČUNA. P.S. VELIKI BROJ NAS PENZIONERA SA TAKO MALIM PENZIJICAMA JE BEZ DJECE I BEZ IGDJE IKOGA, E TEK AKO IMA NEKO U OVAKVOJ SITUACIJI MOŽE NAS RAZUMJETI. DAKLE OVA ZEMLJA JE PRESMIJEŠNA I GARANTUJEM DA ĆE U PERSPEKTIVI OVAKVA ZEMLJA KAO BiH SLUŽITI KAO PRIMJER KAKO NE TREBA PRAVITI DRŽAVU.
@Jedan_od_mnogih Nisam ja napisala ništa što nije tačno milion posto. Naravno da ovaj tekst odnosno istina ne paše onima koji su ,,se snašli i danas dobro žive.. Što se tiče vjere, ja sam Muslimanka po rođenju i tako sam se i osjećala sve dok nisam vidjela šta mi rade ,,moji,, Muslimani na vlasti, Muslimani kojima pripadam, moji Muslimani koji kao vjeruju u boga, poste, klanjanju, provode sve vjerske običaje, kunu se Allaha a poštenom čovjeku koji je 40 godina proveo radeći, zaradio penziju, sada kada je star, bolestan, napušten i umjesto da mirno čeka smrt pati se glađu. To su mi pripremili moji Muslimani na vlasti. Kažu nema, da ali već četvrt vijeka nema, dosadilo mi je i boli me više to nema. Ima sva naprđivanja ali za poštenog čovjeka kome treba sada dati ono što je on u stvari i zaradio e za to nema. NEKA ZNA VLAST DA JOJ NEKOLIKO STOTINA PENZIONERA VAPI ZA JABUKOM. SRAM BILO TU VLAST A JA ODAVNO NE GOVORIM DA SAM MUSLIMANKA OD SRAMA.
mozel mi neko objasniti ,kako mozes biti pritvoren zbog ranjavanja druge osobe i nikad ne biti osudzen??
Smije li iko pucati na Benju? Ja mislim da ne smije, jer je on zasticena vrsta majmuna!
Je li na cijelu noć ili do ponoći???
Delalić se sumnjiči da je počinio krivično djelo nanošenja teških tjelesnih povreda i izazivanja opće opasnosti u pucnjavi koja se proteklog vikenda desila. a pokušaj ubistva to ništa a? ma jok braca frajko vjezbo gadjanje
Blagi teleći pogled
šta ima blagi
posaljite te ga nama u zavidovice dan,dva pa da vidite kako ce mo ga vam vratiti .vama u sarajvu slino s utokom kroji zakone.jebo vas on.
jebo. vam on mater.vise se prica o njemu nego o nekom postenom radniku koji hrani cetvoro djece
zaposli te ga u upoliciji toliko ste ga puta privodili da momak vlada materijom
Samo par američkih policajca pustit na nase ulice za mjesec dana ovo ce biti najsigurnija zemlja na balkanu,pozdravim svim cestitim i postenim ljudima koji na ovakvoj besparici spajaju kraj sa krajem.
prdekana od drzave
ko bi normalan živio u istoj državi sa njim
jooooooooooooooooooj njuske na ovoj slici
mora se dokazati keljmendijevoj djeci,tako izgleda
Jesmo li osvojili to prvo mjesto za najnesigurniju zemlju na svijetu ili je takmicenje jos u toku???
kažu namješteno mu xd
on bi u zenici bio manji od makovog zrna