Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo još jedan dokaz da su još uvjek žive zločinačke ideje, dabić-bobanovih zlikovaca!!!!
..podržavam inicijativu da se pronađu počinitelji ovog djela...ali tražim da se isto tako pronađu i kazne napadači na hrvatske povratnike u srednju bosnu....
dok god lokane vlasti stite samo jednu grupu (na svim stranama) nema nista od toga
.....ma to ti otprilike funkcionira po principu spojenih posuda i dok se takva praksa ne prekine, bit će i ovih ekscesa......
nije to terorizam! arapi koje su napali onog konobara je pravi teror a to sto svaki dan grupa cetnika il ustasa maltretiraju i napadaju nase to nije nista... sitnica!
MISLIM NA ENSIFERUM ...ILI KAKO SE VEC ZOVE PAKSU
Zabluda je da ce to ici zajedno,to je islo na referendumu prije 20 i nesto godina,ali je to bio zajeb sad se vidi,ali sad je kasno
Treba pozvat onog kurda sa motikom iz Djevdjelije da sredi stvari..
jesmo mi muslimani budale svoje vrste...vazda tolerantni,vazda uljudni da se ko ne uvredi....ma jarane sve sto je vlasko rusi ,pali i goni od sebe....docemo mi pameti svojoj samo da nam na bude kasno....
"što prije pronaći i kazniti počinioce"...... ko, gdje, kad, kako????? da li ima iko nadležan u ovoj državi za zaštitu prava Bošnjaka?
A sto se tako ne raspisete stoko jedna Klixova kada svake godine obavezno na 3-4 Katolicka groblja iznad Zavidovica i Zepca dodu pa pobacaju sve svijece , polome spomenike sto vas tada nema , sto se tada ne javite i trazite krivce ?
ma ko je majorizirao?
TO JE MALO ...STA TREBA NAPRAVITI
Kad ste vezali zastave i mazali vazelinom određene djelove tjela super ste se slagali ....
Srbi u srbiju hrvati u hrvatsku a muslimanima 24 lična dohotka i karta za ankaru ...da svi budu na svome ....
Sada je vrijeme da se uređuje suživot svi triju naroda u BiH, a ne da se raspiruje mržnja i sije strah. Vjerujte da to ne želi niko osim probisvjeta koji bi htjeli profitirati na ljudskim sudbinama. Svako dobro!
Ovo je sve taktika gumerabika nacionalni stranaka.Ovako oni ostaju i opstaju na vlasti.Glupi narod nikako da ih skonta.Uvijek isti scenarij ista rezija.
http://putvjernika.com/foto-stravicne-fotografije-nakon-americkog-bombardovanja-djecije-bolnice-u-falludzi/
gdje je su sad gospoda ambasador i konzul RH koji su dolazili u Živinice i pricali kako su Rvati u Živinicama ugroženi da dođu u Tomislav grad i izvinu se.
A STAJE TO BILO NISAM CITAO OVU VJEST. JESULI SETO NEKI VJERNICI POBILI ?