Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predes pored pjesackog, policija te kazni. predes na pjesackom, idiot te pokupi. i haj ne budi onda kokuz .... ccc
Cuj \"oborio\" nekoliko pjesaka...Pa nisu pijuni ...
ovo je Dado uradio narkoman pravi
kontuzija znači nagnječenje
što ne otkrijete identitet vozača, da ga se pripazimo i mi jer će 100 % ponovo voziti po našim ulicama...
Aferim paša. Mogao bi potpisati za Šeikov klub Pashtun City.
C\'jelo selo smrce bijelo!
KONTUZIJE GLAVE je naziv za ozlijede glave to je opsti i izraz kojim se opisuje bilo kakva trauma glave, ili još specifičnije, mozga ..itd.. Moja uciteljice gdje ti predajes,pojma nemas..prema tome ne pametuj previse..OK ?! Pustite ljude na Sa-x da rade svoj posao onako kako to oni najbolje znaju..svugdje u svijetu novinari,reporteri..itd.prave greske..desava se. Prmijenite portal,ako vam bas toliko smeta.Meni ne smeta.Veliki pozzz svim dobrim ljudima u BiH iz dijaspore.
Eh pa kod nas ovdje u Australiji..kad vozac vidi da pjesak na pjesackom ili bilo gdje drugo da prelazi ulicu,stanu ,rijetkost da se desi nesto slicno. Ovdje je max dozvoljena brzina 100 km/h i to na autoputu samo.U Bosni su ljudi jako nekulturni i svi negdje zure..a zure i ovdje al se takve stvari nikad ne desavaju...uzas uzas..
kaže jedan p.a.p.a.k na sa-x prije nekoliko dana \" ja se opuštam tako što kada se vraćam sa posla nagazim svoga gti-ja, adrenalin proradi i dodjem kući kao da nisam uopće radio\" d.e.g.e.n.u , i ostali sugradjani žele doći kući, ali im je malo z.a.je.b.an.o to sprovesti u djelo kada ih tvoje \"kolege\" satiru po trotoarima
Postovani Novinaru N.J. sta vam znaci ono \"kontuzije glave\"
Nevjerovatno
@LEKTOR je napisao/la:\"De8ilu jedan, pa i zove se naselje Marijin Dvor. Zao mi Sarajeva zbog ovih sto se spustili s brda. \" -------------- Nisu se spustili sa brda nego \"narod zna\" ko ih je doveo.
Ja ovih anti Behmena, kriv im covjek za sve. Ne kazem da je zlatan ali sto se neki degen zabija u ljude sigurno on nije kriv. Sto se Kriminalaca tice, jeste, jer bi mu polako bilo vrijeme da sagradi zatvor da napravi mjesta za ljude tipa ovoga vozaca. Ali ne, on smatra da ima vecih prioriteta za kanton. Iskreno, samo kriminalac moze biti tako preziran prema takvoj ideji jer se boji da ce zavrsiti u njemu. Mogu placati milione za auta, a fol nemaju za zatvor. Pa nece graditi hotel sa pet zvijezdica. Pusti suplju.
Zar niste čuli za baba Maru i njenu kuću. Marija joj je pravo ime ali sav komšiluk je zvao jednostavno Mara pa se zato i zove Marin Dvor ili Marijin Dvor kako ko voli.
Pjesaci su dosadni, pjesaci su spori, zato ih obori!
Bilo je slucajeva kad vozac izadze da bi vidio da li je sa atom sve u redu. Pjesaci su nebitni !