Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pješadijska nego protiv-pješadijska mina.
nije vnago vec se pas posro.. ustvari , srbin... al isto ti je to
Ma nije nasa boli nas uvo.
ja hodam po Trebevicu vec 10 godina kontam sve ocisceno. ili su je fulili ili su je vlasi skoro postavili!
Ta mina je ostala iz projekta reminiranja Trebevica.. :-))))
Mina je namjerno frisko postavljena, jer nema logike da je tu mogla zaostati, jer je daleko od linje fronta i nikad tu nije ni bilo minsko polje!
Ispod Trebevickog raja kafane je lokacija
Javite gdje je tačno pa da ne idu ljudi tamo. Mina nikada nije sama!
@trtamrta ispod Trebevickog raja
Kad sam jedne prilike u okolini Stebrenice prisustvovao uklanjanju mina, neki tamo njihov sto je u civilnoj zastiti a u ratu bio neki klinac, pokazuje gdje su ove pastete a nece da pokaze gdje su prom-ovi, jer stranci bili s nama pa konta da ga ne naruze jer su takve zabranjene.
Ovo je teroristicki napad !!! Nemoze biti zaostala jer bi potonula nekih pola metra za 20 godina. Ajde sad SRPSKI TERORIZAM !!! DA JE OBRATNO VEC BI DACIC I VUCIC KMECALI O TERORIZMU KOD BOSNJAKA. ZASTO CUTITE !???
Je li aluuminjum
ove mine bih ja poturo na put gdje arapi prolaze
Razlog više da se planinari i poodi ovako divan i nenarušen prirodni krajolik, te posjeti vrh Trebevića i RS. Svako pametan što prije to bolje, svakako.
samo hrlite bošnjaci kod srba na ražanj
Đikanska posla.
Oni postavili, oni i sklonili
Ja ne zalazim i tamo gdje je kao ocisceno, neka hvala...
Ti srbi minirali su čitavu Bosnu bojeći se vojske ARBiH.