Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se ovdje nacionalno " r a z v r s t a v a ", ginemo k'o muhe po nikakvim cestama ,.....
Mi pricama o broju poginulih u zemljama u kojima NIJE COOL VEZATI POJAS??? hahahah
rijesenje je ko god ima i 0.1 promil alkohola kaznit sa 1000 km, a ne postavljati te glupe radare i krast pare od naroda a ljudi i dalje ginu, a najveci problem alkohol i droga.
Alkohol, droga i "velika mu*d" lokalnih "frajera".
Zar je to neko cudo??Pa kod nas je sramota metnuti pojas.
Ma ja tebi nebi dao ni civare da guras.
Niti su putevi losi niti je do tehnickih kvarova nego DO KURRCENJA...Pa jarane ako se zakucas sa 180 u zid ili podletis pod kamion nije ti put kriv niti pokvareno auto nego KURRCENJE...Sine vozi po propisima i imas vremena i cigaru da ispusis pa tek onda da zakocis ako ti kaka baba izleti.
ali samo kada se pogledaju dani u kojima se desava najvise saobracajnih nesreca sa smrtnim posljedicama, sve ce biti jasno, najvise ide petak na subotu, i subota na nedjelju. dakle izlasci piće frajerisanje sa bijesnim autima pa i eto, samo roditeljima nanesena bol i patnja, a sve bez potrebe.
Loši putevi, slab tehnički pregled i korupcija službenika i imamo ovu situaciju.
Ako je los put, vozi koliko je ogranicenje i rijesen problem. Jesam li u pravu?