Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje je da svi predju u saobracajnu miliciju i otimaju na radar pare to jedino znaju da rade a ostale policije treba raspustiti nista kriminal i to samo radar
Svi Drotovi Su Gamad
ALL CAPS ARE BASTARDS-A.C.A.B
ACAB
(ACAB) dodaj još pet nula na to trebace vam uskoro abd
pištolj šapka i palica duga tri moja najbolja druga
ajde da nam sada napisete jedan clanak o broju povrijedjenih od strane policije, mozete komotno dodat jednu nulu pored tog broja.
Sami su krivi sto nemlate te bahile na ulici vec narkomane pustaju da setaju sarajevom. znam da sudstvo ne radi svoje ali bar da ga malo namplate il posalju u zatvor na guzenje opametila bi se vecina djecurlije
@BHT Ni ja nisam nista skontala????????? Moze li jos samo jedan red molim te? Puno je dvadest!
@BHT nismo te dobro skontali, daj jos dva\'est redova
JOS SAMO JEDNOM MAJKE TI
Ljudi su zaista nezasticeni a samo rade svoj posao. Duvnjak bio pijan.....ma daj...sondu bih mu stavila u grkljan i sipala spirit u njega dokle god mu bas ne pozli. Onda bih ga spasila i tako svaki treci dan.
Stvarno si malo naporan sa tim http://cedex.com.ba/. Hajde budi dobar pa nam malo pojasni! \"Pipo\" je mala maca za tebe. Bas si bacil i to debeo.
Ma idi se ba u piscku lijepe materine sa svojim \"komentarima\". Izadji malo napolje kljusino. Popusti malo portale sa istim komentarima suplji bosnjo!
čast izuzecima ali koliko mafije ima u policiji....