Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je jedini pravni lijek da i SUDIJA koji ovako odlučuje o pritvoru u naše ime DOBIJE pritvor pa se neće više niko zajebavat !! Evo napravite prozivku po ovom prijedlogom, vidječćete da će svi glasati za ovaj prijedlog ! Policija ih našela , privela zadržala 24 sata koliki je maksimum koji imaju po zakonu, Sanjin kao državljanin Srbije neće biti izručen za godinu do dvije, i vi biste se još zajebavali sa onim ko mu je bijeg omogućio ?
Pa da i oni pobjegnu vani ? Tužilaštvo potpuno pravilno traži pritvor. A ako ne zna ni pritvor zatražiti, nek se GONI. Pa kad mu seka bude godinu dana u pritvoru što bi se on zajebavao u ekstradicionom centru Srbije, eh tražio BI ONDA SAM SANJIN DA ODMAH BUDE ISPORUČEN !
otkud da je sad i drzavljanin srbije, kada je kada su ga uhapsili onaj njihov ministar rekao da nije, nego samo bh drzavljanin?
Da mozda i tuzilastvo ne boluje od EPILEPSIJE pa se ne sjecaju kad su ih zadnji put privodili ili pustali.
Ovaj Nisic Suad neki dan izaso iz zatvora opet pravi krivicno djelo i oni ga puste pali auta po gradu privode ga pa ga puste kao nema dokaza ko je ovdje vise budala hebem ti ovakvo sudstvo tuziteljstvo samo donekle policija radi svoj posao ali nisu sihronizovani sa ovim ostalim gamadima kojima je samo bitno da dodju u 8 na posao i odu u 3 i pauzu da iskoriste i sve ostale beneficije koje im po zakonu mi placamo da rade za nas!I ne odgovaraju nikome
svugdje se kriju lica inspektora u civilu samo kod nas se to objavljuje da ga vidi familija,pustite ih pa ih opet uhapsite nek se nesto desava
najbolje to oslikava kako su nesposobni. srbi ufatili ovog jasminovog monstruma a ovi nasi jos nisu ni potjernicu bili u stanju sastaviti. uopste ne vjerujem da je to jer ga neko stiti, jednostavno nesposobni su oni koji na tome rade.
i ponovo zbog donacije uhapsenih ce biti pusteni. voli tuzilastvo neoporezovanih para
Zasto ovaj pederas sa pederusom ovako vodi ovoga osumnjicenog? Kao da je uhvatio bin ladina pa ga vodi na strijeljanje a ne neko dijete koje je osumnjiceno da je pomagalo osumnjicenom.
Nema nista od ovoga ljudi moji... Opet ce ubica hodati slobodno. Cak ne znamo da li su ga uopste uhapsili.
Čekaj malo, otkad to ISTA sutkinja odlučuje o žalbi o ISTOM predmetu?
http://ba.n1info.com/a119199/Vijesti/Vijesti/Kolike-ce-place-imati-zaposleni-u-institucijama-BiH.html
Ovo me podsjeca na ono kad smo se kao djeca igrali nekad davno:...TIKE TIKE TACKE NEJMA VISE VRACKE..!!!