Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je jedan za ubistvo dobio 7,5 godina, onda bi ovaj za nanosenje teskih povreda mogao dobiti 3-4 mjeseca.
Teske povrede su od 6 mjeseci pa vise u pravilu. Bio, vidio. Ne znam sad, smijesno je sto ovdje moze dobiti 2 godine za teske, a 7.5 za ubistvo.
Kako je samo za sud jeftin ljudski život. Ovako mala kzna, samo zbog priznavanja krivice, a određuje se za ubistvo, je van zdrave pameti!
Nesto nam je mali "dervofinci202" 😂😂😂 Ukinuše ga k'o struju.
Onaj što je ubio čovjeka dobio je 7,5 god, a ovaj što je bio tu sigurno će biti novčano nagrađen od strane države, jer je primjer kakav ne treba biti.
. SOKANTNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://bit.ly/2enbhcP .
Vedrana puši Zetu, u klozetu.
NAREDNI PUT OBJAVITI SPORAZUM SEJFICA O PRIZNANJU I KRIVICE I PUSTEN DA SE BRANI SA SLOBODE
SPORAZUUM o priznanju.... SPORAZUM...je jednostavno rezultat dogovora dviju RAVNOPRAVNIH strana o zajedničkom interesu, odnosno djelovanju.... NE KONTAM sta treba da znaci .....SPORAZUM SA UBICAMA< KRIMINALCIMA>>>>
Slomis debilu ruku i on sve prizna..."lom je nastao pri ne pazljivim silasku niz stepenice"...
realnost pa valjda i oni sto odlucuju plove u istim vodama pa se lahko dogovore
baš me zanima koliko bi dobio ja kada bi nekoga ubio i još priznao to. fasovao bi najmanje 20 godina. nego ovdje bi bilo idealno kada bi ovaj pretučeni ubio i spahovića i ovog nišića pa ga onda osudili na 20 godina. to bi bilo iz jednog sranja otarasiš se 4 majmuna uključujući i predhodnog
Dokle je doslo da ovakve stvari vise niko ni ne komentarise.
Momci nedaju na sebe,zakuhaš s njima i mrtav si ,to je to
ovo su majmuni ne momci. kriminalci koji zaslužuju da budu likvidirani. ne brini čačnuće i oni nekog poštenog koji ima ponos.
ovim akademskim gradjanima...sudije dodju ko braca rodjena...