Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to na zapadu da se desi zar nije tamo sve med i mlijeko....
Nije prvi put da cujem pad sa 2 metra da zavrsi sa smrtnim ishodom,cuvajte se! Nek mu se dragi Bog smiluje!
Tuzna sudbina, odu tamo u tudjinu da zarade za zivota i poginu
Tuznija bi mu bila sudbina da je ostao kod kuce gladan sa svojom familijom. Dok babini sinovi i uhljebi setkaju
@ZmajodBosne1i uhljebio bi se i ti da mozes
AKO NEKO ODE VANI DA RADI NIJE OTISO DA BUDE ROB.U SVIM ZEMLJAMA SU POSLOVI ISTI I RADI SE ZAVISI OD FIRME CIME SE BAVI.SAMO STO U TIM ZEMLJAMA JE SVE REGULISANO ZAKONOM PLATA ZDRAVSTVENO GODISNJI DUPLE PLATE DVA PUTA GODISNJE.BOLOVANJE PLACENO GODISNJI PLACEN.STO NPR NIJE U BOSNI.KAD CITAS VIDE SVI DA PO POVRIJEDZENOG DODZE HELIKOPTER TO KOD NAS NECE BIT NIKAD.
Budalastine! Poznanik radi u Austriji kao vozac viljuskara 3god i tek mu povecali platu na 1800e neto...
Gluposti pričaš, mnogi koji budu dovedeni da rade na građevini ili nisu prijavljeni ili budu nezakonski plaćeni. Dok plate troskove boravka, hrana itd. ostade manje nego da u bosni radiš za 1000km. Ali to je ono što vi svi mislite da u dijaspori pare izlaze iz poda i onda kad dođete aj kuku kud ostavi poso u bih Firme rizikuju plaćanje kazne jer im se to vise isplati nego prijava i plata po zakonu.
saucesce porodici
KAD JE DRZAVA UREDZENA PO POVRIJEDZENOG DODZE HELIKOPTER RADI BRZEG PREVOZA DO BOLNICE.U BOSNI KORISTE HELIKOPTERE POLITICARI DABI SE SLIKALI ZA DRUSTVRNE MREZE.A SANITET DOK DODZE DO POVRIJEDZENOG POLA BOSNE BI POMRLO.
Laka mu zemlja/El Fatiha🙏🏻🤲🏻
Pa eto idite da ginete po Austriji za plafon 1800e netto...
Gine se i u BiH.nepaznja možda i losa sigurnost na poslu.ima dosta faktora.
Hahhaa znam par slucajeva gradjevinskih firmi u mom gradu zdanjih 10 godina je bilo par smrtnih slucajeva na gradilistu i vidi cuda nikada niko nije odgovarao a firme i dalje nastavljaju s radom…