Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje svatko moze ocrniti nekoga i da za to ne odgovara kazneno. Da sam na mjestu profesora Haskovica trazio bih da sarajevo-x.com dokaze navode napisane pod Istrazivac ili bih ih tuzio za klevetu
obrazovati znači i formirati..... Po određenom obrazcu - postoji uhodani sistem ? Za profesore sa ovog fakulteta - priča o kreditima se vuče od prije 4 i više godina kada je ministar obrazovanja bio čovjek sa tog faksa pa kada se vratio na faks dočekali su ga na nož, pa sad eto ovo - a mi se kao radujemo..... Tužilaštvo koliko koštaš ?
Jada i studenata! Niti ko cita niti komentira. Izgleda da ovo stanje najvise nama i odgovara. Sramota, jad i cemer!
Navratite malo do Medicinskog, pa cete vidjeti sta je bezobrazluk, korumpiranost.....
Savjet piscu teksta: primarni cilj jedne univerzitetske ustanove nije obrazovanje studenata, nego naucno-istrazivacki rad. Ako bi to bio kriterij na Sarajevskom univerzitetu, bilo bi manje i ovih gadosti...Pocnite objavljivati imena nastavnika koji objavljuju, a onda i onih koji ne objavljuju nista...Tu su najranjiviji. Sujeta!!!
Ha? Sta? Koga? Sve lopov do lopova. Treba braniti lopovluk, zato jer su profesori. CCCCC Ajd, ovaj fax je ionako jadan, ne kradu od studenata. A sta je sa fakultetima gdje se zgrce 9898476546579878974564564654 puta vise nego ovdje? CCCC Profesori su najveca stoka.
@ KKK@@ - Ajd ti nauči kako se pravilno piše. Jer nervira me taj tvoj zarez. Nigdje razmaka. Ko da nogama udaraš to tastaturi. Što se tiče profesora, nek oni kradu i dijele stanove jer su pametni, jer čovjek je nastao od rada, a gospodin od nerada je li?
I profesori su ljudi,u čemu je problem? Po vokaciji to bi trebalo značiti da nisu glupi,samo se uklapaju u sredinu u kojoj žive.Ja im osobno ne zamjerim na tome.Pamet je uvijek trebalo nagraditi,zašto to ne bi bilo tako i sada.Zar se mora samo papcima omogućiti da imaju normalan život.Ne s.erite više po onome što je vrijedno u ovoj državi.Koji to političar,polupismen, da ovom narodu više od profesora, a ima nekoliko puta veću platu,plus dodatnme beneficije.