Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ner.A: Pitam se kako li znaš sve to gore? :D
Znam taj dio bjelašnice, prvo im treba 30 minuta iz sarajeva i cesta ide do pola šume, prvo selo je na pola sata od tog dijela gdje se ostavljaju vozila i još sat vremena pješaka, ovo je za stid, tolike pare adjemo, cestarine, poreze državi oni obicni je.beni kanader ne znaju da kupe :S
Čekajući kišu
STRASNO.... Suma gori oni RAZMATRAJU o vazdusnom gasenjU. A u kakvom su nam stanju helikopteri oruzanih snaga, bolje da se niko ne usudi uci u njih, to je vec jednom nogom u tragediji.
koga...sta..Vi gasite..taj je pozar ugasen sinoc -_-
Lijepa naša država, ni kanadera nemamo (još uvijek)... -.-
Bravo, po ovakvom vremenu i takvom terenu pjeske se probijati... Jako hrabro i jako glupo!!! Slicna situacija vec vidjena na Kornatima, ne daj Bože da se nesto slicno ponovi!!!