Nakon uvrijedljivih grafita
0
Na Bilinom polju porazbijana stakla
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka moj Ćelik bude i u drugoj lizi, al je neprocjenjivo uzeti bodove Želji i Sarajevu. Uvijek ćemo prije prodati Širokom i Zrinjskom da budu ispred Želje i Sarajeva, nego pustiti sarajlicama. Nas su hebale utakmice protiv malih i tu Ćeliku nemožemo oprostit.
Volio bih da Čelik, Travnik i Sloboda ispadnu iz lige, kao što je nekad ispalo Jedinstvo, Bosna Visoko i Banovići. Nek se i ugase što se mene tiče, jer dosta mi je više tih ekipa koje se samo naoštre protiv Želje i Sarajeva, a bodove prodaju Širokom, Zrinjskom i njima sličnim samo iz zavisti prema Želji i Sarajevu tipa, e neka im samo da ne budu u vrhu, a onda krenu u seriju poraza protiv Laktaša, Posušja i kojekakvih već ugašenih klubova. Neka Čelika u drugoj ligi, lakše će biti Želji, Sarajevu i Veležu. Velež je jedini pravi klub, kad je uvidio da nema ništa od Europe, sklonio se Želji s puta, a ne ko zenički narajcani psi - navale ko mutavi protiv Sarajeva i unište i sebe i Sarajevo. Eto, zato neka ih van u drugoj ligi!
gradjanin sam zenice i volio bih da ispadnu, ne u drugu, nego u petu ligu, da se krene ispocetka, jer ovo nema smisla sta se od kluba uradilo ebo vakvog celika , svejedno je hocel svake godine kupovat premier ligu il ce igrat u kantonalnoj ligu jug
I ja sam mislio da treba Celik da ostane u ligi al kad kupuju utakmice treba da ispadnu pa nek u drugoj ligi kupuju a garant su i jeftinije utakmice
mislim da je celik zasluzuje da igra u premier ligi jer je to klub koji ima tradiciju i koji je bio u bivsoj drzavi u prvoj ligi. Navijac sa zelje i ne bih volio da oni ispadnu bez obzira kakva sjecanja me vezu za gostovanje u tom gradu. ali i pored toga mislim da nisu kriva stakla niti stadion za celikove lose rezultate (isto vrijedi i za HZ), Nadam se da ce celik u zadnjim kolima ipak pobijediti utakmice kuci i ostati u ligi. pozdrav svim istinskim ljubiteljima fudbala bez obzira za koji tim navijaju. MI SMO ZELJINI, DZEKO JE NAS!!!
Navijač sam FCS i ne bih volio da Čelik ispadne. Sretno u borbi za opstanak:
Odgovor pitaru: P U Sh I K U R A C
pitanje za NSBiH: - Koliko će utakmica zabrane za gledaoce dobiti Čelik nakon ovoga?
Koja sramota za reprezentaciju!!! Igrače utakmice na stadionu drugoligaša, hahahah.... Sramota za Zenicu, za zeničane i željezaru!
Ja ne bih volio! Ipak je to jedan od vecih klubova iz bivse Juge! Izvuce se celik i ostati u drustvu najboljih! Ima dovoljno malih klubova koji su zasluzili da ispadnu prije celika!
Joj da hoće ispast volim više nego pare !