Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP
Vi samo ovim nacinom samo ubi.jate svaku normalnost. Hocete li da vam djeca odrastaju u normalnom svijetu ili izopacenom. Onda ce te se na kraju ovako medjusobno smijati jedan drugom.
Ako hoces da oni nas postuju, postuj i ti njih. Druge nema. Kako bi vama bilo da se oni tebi smiju da je tvoj neki rodjak ovako nastrado. De ljudi bar malo ljudskosti, niko nikome ne trazi da se umoljava, ali bar budite korektni. Ovim nacinom se ub.ija ljudskost na obje strane.
Ne smijte se tudjoj nevolji. Dokle ce te ovako u krug. De koncentrisite se da bude svima bolje. Nevalja ovo. Mi ujedemo njih, pa oni vrate i tako non-stop. Ako ovako bude gladnih, svi ce pod voz i Bosna osta prazna.
jos jedan cedo sto sveti na kamari,,
miki miki sipu ga! [email protected]
sta,samo jedan,steta,ocekivali smo veci odaziv ceda,,
tesko je zivjeti sa saznanjem da zivim u genocidnoj tvorevini i da pripadas genocidnom narodu
Ako ovo ovako nastavi u boljem entitetu , haman da niko neće doživjeti najavljeni referendum av av av