Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovoga ce sve cesce biti... Jer narod zivi ko stoka. Nema plata, nema posla, nema buducnosti, nema nicega. Nema nikakvog izlaza... Tuga brate dragi, tuga.....
Zar Lukavac ima zgradu sa 4 sprata
Ima li lift?
Ima, ali ti mama ordinira u njemu, tako si i ti nastao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tuzla i tuzlanski kanton: najdepresivnija rupa u evropi
Bogam, nis ti vidio kakvih depresija i ponora samo Bosna krije. TK je masala.
Neka mu je laka zemlja... nije ovim nista postigao, ali sitacija nikad nije bila gora. Kad se i narodna kuhinja pocne zatvarati jer ni za to se nema para... a ljudi gladni. A posto smo drustvo u tranziciji i posto zelimo da budemo snobovi ... krediti nas pojedu. Jer naravno se ne pruzimo koliko je jorgan dug. I molim seljacine koje su tek dosle u grad da ne idu s pricama odakle zgrade u Lukavcu. Odat cete se dzabe da ste iz Istocne Bosne.
i njemu prikipilo...