Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite samo količinu tragedije koju je uzrokovao ovaj slučaj. Neko je izgubio nekoga na ovako stravičan način. Porodica očajna, prijatelji izbezumljeni, radne kolege u nevjerici. I vi otvorite komentare i jednostavno se popišate na to sve zajedno. Znači li išta dignitet. Ne postoje dvije veće vrijednosti na kugli zemaljskoj niti u cijelom svemiru (uključujući sve vaše bogove u koje ćete se poslije ovih komentara kleti) od tek rođenog djeteta i umrlog čovjeka. Sramotno je na ovome zarađivati klikove.
Sigurno se nije bacio sto mu je sve potaman sabur njegovoj porodici
tuga i nevjerica..zar opet u komsiluku??
RIP...
ma sta vi supci ko fol neke sarajlije nesta pametujete,a tek ste prosle godine osjetili asfalt ispod opanaka za prvi put?Samo ubistvo je haram i klar.
Zalosno R.I.P
Nazolost, na Alipasinu nijedna lijepa vijest...
DE JA VUUU Zar ova vijest nije bila prosle sedmice il' sam se zestoko puhn'o.
Ukinite v͏͏i͏͏j͏͏e͏͏s͏͏t͏͏,͏͏ da ne bi za koji dan bilo dodatnih bacanja k͏͏a͏͏k͏͏o͏͏ j͏͏e͏͏ k͏͏r͏͏e͏͏n͏͏u͏͏l͏͏o͏͏.͏͏.͏͏.͏͏.͏͏😢
Kako se neko moze nasladjivati na tudju muku,pa ko god da jecskocio covjeknje,vjerovatno psihickibproblem zbog stanja u ludoj drzavi,za vas dto vam je drago ima boga,a ovom covjeku vjecni rahmet
PA STO PISETE I OSTAVLJATE KOMENTARE? ZATO STO I VI SAMO NA NJIMA BAZIRATE MISLJENJE, JER UŽIVATE KAD OVA BOLESNA MASA PLJUJE PO VAŠIM FRUSTRACIJAMA A SAD VAM KAO SMETA. PUNA PODRŠKA KLIXU, NISAM ZA OVU STOKU KOJA PISANJEM BOLESTI SVOJ DAN CINI LJEPŠIM KAO NI ZA OVE LICEMJERE. ILI SKROZ UKINITE ILI NIKAKO.
ali kada fuad backovic deen dobije medijski prostor gase se komentari bagro bolesna !!!!!!!!
jeli pao na glavu
prdon... jeli upo na glovu..
eno nu- šta sam reko..alipašino...
Kad se um zamuti :(
...panzer brigadion 111, operation front lady! blitzkriege schnell :-D
Žalosno....