Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'ta ce on zadobit povrede...
http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=0c8b7858-a3ed-40f9-8f1a-4f8cc76cf886&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae
Bošnjak sam al se stidim zbog ovih Bošnjaka u Mostaru! Pa koji vam je više jestel tolike pichkice da nesmijete udarit u sto i reć jednom za sva vremena ko je gazda u vjekovnom Bošnjačkom gradu Mostaru,jestel de recte jestel?Ako jeste da mi iz drugih gradova dodjemo i pokazemo kako se gazduje!Nema vise HVO,tenkova,mitraljeza,zolja,Tudjmana,nema šta ste se ukakili?!Udrite tu bagru šokadijsku!Ovo je naša zemlja,Mostar je naš grad a pogleaj sta ste dozvolili da nad nama vrse aprathejd ko u Africi!Sve kobajagi neke muskarcine bildercine a sve zena do zene!
Gdje mogu jos o ovome procitati? Nema na bljesak.info, pa mi cudno :s
Taman vidis clana o nekoj tucnjavi, pomislis bolje i ovo nego da se pucaju, kad ono isprebijali lika do kome, ni tuce nisu sto su nekad bile, patosiras lika i to je to, a sad se \"mangupi\" zalete grupno i udaraj dok mozes
nisu i ove marisane ko sto su nekad bile, sad levati idu na to da te usmrte
malo više informacija ne bi škodilo
sto l su ga olesili