Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ponekad ne riskira zivot on samo postoji. Zivot je tu da se zivi pa makar ranije zavrsio. Nije za svakoga mahalanje,nargila i klix.
Rizikujes ga svaki put kad prelazis ulicu.
"Fotografija ne pokazuje mjesto dogadjaja", ali pogledajte kako lete, kako je to divno. Hocemo mjesto dogadjaja ! Zašto ste zaposlili fotografa lenjivca...
Momcino zelim ti brz oporavak.
Brz oporavak i da se aBd ponovo sretno vines u visine
Svi mi kritikujemo sto su letjeli a nisu morali, a istodobno smo svi ljubomorni sto to sami nismo probali. Nisam nikad probo, u kontaktu sam sa 'pilotima' i zavidim im. Brz oporavak.
Šta si išo gore kojeg vraga. Vidiš kako je fino na zemlji, imaš sve što ti treba. Klix, nargila, kladara, sebija izetbegović... Sve je tu 😁
I tebe da pitam, đeš u pi.ku materinu i želim ti brz oporavak
brz oporavak ljudino
Ko ga je tjerao gore, sam pao sam se ubio
Sam pao,sam se ubio, imo je pametnijeg posla,ljudi neznaju stace od sebe pa rade budalastine.