Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tursko-balijska posla!
e cuj upucali ga u dupe
još malo pa će iz kamijona iskakati 20-ak momaka i streljati narod onako iz zajebancije uz pjesmu alal vera,alal vera...
Hvala bogu počeli su pucati u tijelo (mora da su imali vježbe)Samo naprijed biče manje kriminalaca.
Zanimljivo, u pola bijela dana a nigdje niti jednog svjedoka. A kaže se da je bila prvo svađa, a poslije rešetanje. Ne znam likove, ali imam osjećaj da je u pitanju neki neplaćeni račun...
bil ti bio svjedok?
Ako sam vidio šta se desilo, zašto ne bih bio? Znaš onu: "Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću živjeti?" Ispade da trebaš biti zajeban lik da te niko ne smije dirati a ti možeš raditi šta hoćeš.
Čovječe kako su ove islamističke kasabe nazadne fuuj. Hmm ali treba znati da tu zive ISLAMSKI teroristi , ogradjeni kao divlje zvijeri , kao opasan virus izoliran od civilizacije bez ikakve perspektive.
Sine, poslaću ti mater na odmor malo u Sarajevo, usput nek malo zaradi para po ćoškovima...
zardila bi hihihi...da ne kazem sta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja sam požderala bombone. pravo su dobre!
izrešetajte me
hos i ti u guz,kosto je ovaj dobio:))