Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko kasne ovi Mostarci za Sarajevom pa oni jos nozeve koriste
Dobro je da nije na Starom bio incident... Radi turista You Know
Uskoro se otvaraju Hrvatske ljudske mesare u Jasenovci u Staroj Gradisci, na mesnim kukama ce da vise i Srbi i Muslimani, sve iz Vatikana usredjeno.
Šalu na stranu , ali Hrvati su počeli istjerivanje iz Mostara , nemojte mi msiliti da će te u Srpsku , kada vas oni odozdo najure . Srbi su vam već jednom MOStar Spasili i ostavili vam pola , očigledno je da vi to ne možete zadržati da će vas skroz najuriti , zato tražite sa se da Srbima trećina MOStara i onako ih je bilo 30 % , pa ako onda nekako ostanete . PAzite Hrvati imaju najčistiju državu u Evropi , poseban je to sorta , u Srbiji žive Muslimani ,a Hrvatskoj ???? MOate pod hitno da sve Muslimasne iz Srpske i iz Sanđaka da naselite u dolinu neretve to je vaša žila kuucavica .
Dok su Srbi živjeli u tom gradu bio je normalan kao i Sarajevo , pravi su to gradovi bili kultura civilizacija , a sada divlji zapad , nema Srba da zavedu red .
jes bas radi parkinga se izboli ko zna kakvi su to talovi i poslovi
Lilo brate drži se...
oklizno se na bananu, sve sam vidio uzivo...
http://www.vijesti.ba/vijesti/crna-hronika/96304-Zdravko-Buhovac-izbo-Samira-Zukanovica-jer-nije-svidio-nacin-koji-parkirao-automobil.html šta reći, samo pročitati članak i komentare. policija, sud, tužilaštvo, političari, SVE VAS TREBA G.O.V.N.A.V.O.M. MOTKOM PO GLAVI. sramota više. P.S. pola komentatora su dabićevi pacijenti.
Stvarno kako bolesnih umova ima u ovoj državi pokazuju i ovi pojedini komentari.Bolesnici jedni, fuj! Ovaj narkoman Buhovac je zbo momka koji je bio sa ženom i dvije curice.Prvi je započeo, dobio degenek i kad su ih rastavili sa leđa ubo momka nožem.Srećom Samir je dobro i preživit će ovo a mislim da će biti posljedica po nekoga ovde, neće se ovo na ovome završiti. Još jednom, vi lešinari koji ovakve grozne komentare postavljate pogledajte se u ogledalo gmizavci jedni!
ovo samo pokazuje koliko su sudovi i tužioci korumpirani. buhovci su teroristi u mostaru, stalno se mlate, stalno pucaju, noževe potežu, čak su prošle godine trojica braće između sebe pucala i cijelu noć protiv policije pucao onaj im idiot, prije toga pucao hecko po gradu pa onda po policiji, a koliko su puta razbijali, mlatili se i pucali ranije to da se ne govori. da je bilo gdje drugo nebi više gradom mogli hodat... ali to je mostar. što gori idiot to te prije puste, svi oni najgori koji se na \"poklon\" spreme iz zenice nazad u mostar odmah su pušteni i doslovno hodaju gradom a vode se da su u zatvoru... odu do obližnjeg bazena, sjede u okolnim kafićima 100 metara od zatvora i u zatvoru eventualno prespavaju, a za vikend idu kući i izlaze u grad. ovo nije prvi put da buhovci pucaju ima cijeli niz slučajeva, oni nisu normalni ni sekunde NIKO u toj familiji (ni starija generacija ni mlađa!), a sudovi i tužioci puštaju idiote da teroriziraju cijeli grad
E moje Bošnje šta dozvoljavate da vas šačica štakorčića ugnjetava u vjekovnom Bošnjačkom gradu Mostaru,tačno mi nas žao!
Da nije ovaj skakač, Samir Zukanović izmislio novu tehniku skakanja i skakao \"na nož\"?
gradonačelnicu odmah smjeniti
ovi muslimani vise mjere nemaju kako ih nije stid .. smirite malo . u drugim djelovima drzave koji nisu muslimanski svakih 6 mjeseci neko nekog upuca izbode .. kod ovih svaki dan .. stvarno ste za serijata drugi zakon vama i ne pomaze
Hrvat majorizirao Muslimana
Ništa novo u Sadakistanu, samo se iz Sadaka Cityja malo premjestilo u azijatski dio Mostara.