Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbistan na aparatima.
Sokantno : Saznajemo zasto se ovo desilo. Naime, sugradjanka (srpkinja) je rekla : Srpkinja se na Bozic klela, da je samo obrezan htjela na sto je ljubomorni vlah odgovorio.
Koga da me bude strah ? Ja sam ateista, a uostalom i da postoji taj neko gore, zaboli me... Hail Satan !
Nista novo u Srbistanu. Bileca, nekada grad ponosnih dobrih Bosnjana a danas okupiran nazalost od nekadasnjih sluga, a danas poturcenih koji se nazivaju tzv. srbi
Smij se vlasino smrdljiva, kako ste dosli tako cete i otici. Srpkinja se na Bozic klela da je samo obrezan htela
Niste! Mi smo bili ovdje i prije nego sto ste se vi pokrstili, a i prije nego sto se izjasnjavali kao Srbi, tj. dok ste bili Vlasi stocari. Bosnjaci su autohtoni narod na prostorima Bosne i Hercegovine. Bosnjaci Hercegovine, prema istrazivanju univerziteta u Oxfordu, imaju cak 63,8 % gena I1b* (xM26)-P37 9, koji je takodje poznat kao authohtoni bijeli gen Evrope. http://mbe.oxfordjournals.org/content/22/10/1964.full.pdf Varijante ovog gena su najzastupljenije kod Bosnjaka, Skandinavaca i na Sardiniji. Bosnjaci u Hercegovini imaju samo 8,5 % orijentalnog gena, dok taj gen kod Srba cini cijelih 20,4 %. Ova cinjenica stavlja argument "poturice" u skroz drugu perspektivu. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)