Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Baneta Kladim se da nisi rodjen/a u Sarajevu kad ti je Kvadrant elitno naselje. Moj prijatelji pobjegli jos 1989 od jalije iz OS \"Slobodan Vukovic\". Vise ratnih zlocinaca dala negi ijedna u Sarajevu. Cuj \"vrijedjanje naselja\"? Vrijedjanje kamena, zgrade? IQ 70 max.
smrt komunizmu i komunjarama
Za Baneta Koga ti lazes? Najveci kriminalac Grbavice i Pala je prije rata zivio u Kvadrantu! Pitaj Svetlanu Topalic za ime! Bagra bili, bagra ostali, a jadna djevojka koja je zaplatila zivot medju bagrom!
Ova ucestala ubistva i zlocini bas za vrijeme Sarajevo Film Festivala predstavljaju atak komunista na patriotske SDA familije Purivatra i IzMetbegovic.
Nemas ti pojma sta je Kvadrant. Ovdje zive i mnoge ugledne porodice, samo tebi to nije poznato jer si sam jad i čemer. Kvadrant je nekada bio elitno naselje, a danas su tu mnogi sa strane koji nisu ni sebi dragi, ni drugima. Administracija treba brisati komentare koji vrijedjaju mrtve i sarajevska naselja. Nije anselje krivo, nego ludost u ljudima. NAkon ubistva u tramvaju, treba na sve biti spreman.
ludilo ba :D:D
Nesretna ljubav...eee...djeco djeco..cuvajte se.
dabogda ti dijete bilo narkoman koji si ti retard to je za nepovjerovat
ljudi sta vam je, kakvi su ovo komentari??? Nastradaloj djevojci Bog podario vjeciti mir.
Iza Malte je zona sumraka Sarajeva. U gradu Scully a u prigradskoj Cengic Vili mrtvi. Sjaj i bijeda. Postali smo London, ne treba nam Zapad. Jasmina ima pravo.
Bosna i Hercegovina je PTSP nacija, a u Sarajevu je taj sindrom cini se najizrazeniji zbog velike koncentracije stanovnistva. bojim se da ce prije no sto bude bolje biti jos gore.
jadni su vasi komentari, dva zivota su izgubljena a vi to povezujete sa vjerom,patriotizmom i nekakvim smetnjama za ulaz u evropu, pa da li vi znate da se takve stvari desavaju svakodnovno u najrazvijenijim zemljama, to je sve problem koji nastaje zbog ekonomskih razloga i nezadovljstva naroda a ne zbog nekog popa ili hodze ili politicara, manite se toga, a ako vam je toliko stalo do ulaska u eu, ruksak na ledza pa polako pjehe do granice taman dok stignes tamo oni ce ukiniti vize, u januaru trebaju da zaposle nove baustelce i cistacice pa taman :)
ova treca slika je :( totalno nepotrebna, bar ste trebali stavit neko upozorenje ili nesto slicno......
Kako moze biti adresa \"do broja\"??? Zar se ne moze reci nadjeni na travnjaku ispred ulaza broj taj i taj? Nije nikakva kritika samo me zanima jesu li ovo neke nove adrese \"do broja\"?
sta je sad ovo ? sami ludjaci