Zbog krađe u Ljubuškom
0
MUP ZHK traga za Slatkim malim Hakalom
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLATKI MALI HAKALA HAHHAHAHAAHHAHA
Ukradeš bakreni kotao - objave ti ime, prezime i grad. Pucaš po Sarajevu i raniš prolaznike - objave ti inicijale.
Sram i stid da bude i policiju i Vas koji ovo objavljujete...ovo je jos jedan dokaz koliko smo jadan narod. Krupni lopovi se ni ne spominju a kamoli ovako javno blate i slikama prikazuju...ovo jadno dijete, samo Bog zna sta je prezivjele i zbog cega je ukralo taj glupi kotao...strasno!
...nek je hakala na potjernici, zbog jebbenog kotla od 100 km...dotle je čović nekakav "faktor"...
meni je puhno kotlicu od marmelade a sad veliki -kotao---napreduje
bježi hakala,eo moš kod nikoline da ti da malo ovo ono :)
poznajem ovog, nema roditelja i snalazi se, cijepa drva ljudima, osijedio je nekad u tinejdžerskim godinama :S
hakala ce u corku da cisti pistolje
a da malo skutori raspisete potjernicu za ubicom Vedrana Puljica? to bi barem imalo smisla,hebo vas bakren ibrik
U takvom svijetu mi zivimo - kad dijete ukrade, mozda, da bi prezivjelo raspise se potjernica za njim, a kad pravi ološ, kriminalac, djecoubica, sjecikesa, bezdušnik(a to su mnogo političari, funkcioneri, utajivači poreza) ukrade milione, za njega se kaže kako je pronevjerio, ili zloupotrijebio, ili otuđio, i takvi se obično izvuku na sudu. Nije ni cudo onda sto nam je za ministra sigurnosti postavljen Radoncic. Boljeg nismo ni zasluzili. A, svi vi koji zbijate šale zbog toga saznat cete, zasigurno, da je zivot ovaj samo varljiva igra i nasladjivanje.. do saca odredjenog.
ja sam ga vidio juče u ijijašu na otpadu prodaje neki bakar
"... okončanje postupaka protiv optuženih osoba koje su obično povratnici u činjenju sličnih kaznenih djela" - OVO I JEST SVRHA OVE POTJERNICE a inace poznajem i ovog momka, momak bez roditelja, jadan sa 15 god osijedio, bolest il sta vec, onako miran, cijepo drva ljudima, snalazio se u ovoj vukojebini od drzave (gdje inace danas gledam na ftv-u preds. feder. onaj budimir cestita novu god, a iza samo hrvatska zastava) i zato j.e.b.e.m i klix i te sto su potjernicu objavili. sretna nova normalnim ljudima!
Kakvih ima novinara što veću štetu čovjeku prave zbog povrede časti i ugleda nego što je počinjena nekome šteta. Nije što mi je imenjak ali ga moram braniti jer je momak dobar, pošten i radiša. Prvo se kaže u tekstu: ''optužen je za krađu.'' To može biti ali to treba dokazati na sudu da je optuženi zaista i ukrao to jest da je kriv, a dok se ne dokaže smatra se da je čovjek nevin. Potom odmah ispod u tekstu kaže se da je ''ukrao bakreni kotao i prodao ga''. Novinar mu i presudi, tako da na sud ne treba ići. Neka se stidi novinar svoga teksta.
PRODAJEM RUČNO PLETENE FANTOMKE da vam slika ne osvane na klix-u kad idete u nabavku
Sheba vam Hakala Erceg Bosnu. To Akala!
Imate vi vasi lopova koji otimaju milione ostavite ove male muslimane na miru!!! Ba.gro .. U>>S>T>A>S>K>A!!!!!
Težak zločin,nema šta! Neko pokrade milijarde i nikom ništa,a ovaj jado ukrao kotao da preživi i odmah potjernica za njim. Ccccccccc,Bože sačuvaj!