Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...svaka naplatna staza ima kameru. švrćo, ogariso si od svojih, al da znaš vozit, znaš. nema dalje, kapa dole.
Alaj se mali navozao, svaka mu cast :)))
...ako sam dobro upamtio, 12 godina. i bez ikakvih belaja doći do tešnja. a matore prdonje se lupaju od dobrinje do čaršije.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
sto ti je kapitalizam, radnik na naplatnoj kucici naplatio djecaku od 12 godina cestarinu jel primjetio ista sumnjivo ?
PREPO SE MALI NASE SITUACIJE,POKUSAO ZBRISATI U EUROPU..
U autu je svirao Boogie Woogie :)
Da ,,mame,, manje lažu za svoju djecu (a samim tim manje lažu uopšte) da se nazovi mame a koje ne znaju šta je dobar odgoj djeteta malo edukuju po tom pitanju a malo manje ,,malahaju, ovakve stvari bi se događale vrlo rijetko. Obzirom da velika većina mama na ovom prostoru pretjerano lažu, mahalaju, vaze e dotle će djeca biti beliki problem za ovo društvo a toj djeci ni prespektiva nije sjajna jer sve se nosi iz kuće. Ovoj mami bi oduzela dijete ali da mama plaća izdržavanje tok djeteta u zdravoj porodici.
Bravo Verstappen!
Salji ga RedBullu, eto mlade nade F1
ebo ovu drzavu
VAKO JE I MALI FAHRO ŠUGA U MLADIM DANIMA, vozio samonikli kanabis iz Gusinja u Sarajevo. AKo ufate djete šta će mu ? Inače su u ta doba to koristili kao čaj kad se beba zakoceni od plača.Šta ćete , ruralni, pasivan kraj , nije im zamjerit neznanje. Poslije Fahro skonto o čemu je riječ, dohvatio se knjige i u 22 godini postao najmalađi urednik jednog lista u YU ! I to komunističkog !! ZAto ovom malcu predviđam u zrelim godinama NEBODER ! I to dva put viši od Fahrinog. PIšonja je u ta doba redovno nosio metreze babi Aliji u Fočansku prdekanu i usput pazario kod Šuge. Obično su se sretali u kafani u MILJEVINI. Još od tog doba datira njihova NERASKIDIVA VEZA koja je imala spektakularnih uspona ali i padova !
Pišonja je nakon one prenaduvane epizode sa krađom autobusa i barikadama kod Raštelice, odužio svoj dug narodu. Sada u zrelim godinama RADI ZA NAROD A NE INDIVIDUALNO, ZA SEBE ! Čak ga i brojni krug prijatelja sada zove kratko ŠONJA , a ne pišonja, jer je ugledan i bogat građan, doćivotno na položaju. JEdnom je zbog vica na račun doživotno zglajzo i Senad HAdžiFACE, al i on poslije otvorio svoju TV i pere pare. ISPRAVKA: BERE, a ne pere pare. Greška kod kucanja !
ŠTA ĆE BITI SIMBOL NA ZELENOJ ŠERIJATSKOJ ZASTAVI BOSNISTANA ? PIšonja i Šuga nisu imali mnogo dileme kad su potpisivali koalicionidogovora a ni izbora. ISlam ne dozvoljava prikazivanje ljudskih i životinjskih likova. Dakle biljka ! NJIHOVE MLADOSTI. Svijetlozeleni MEDICINSKI kanabis, na tamno zelenoj podlozi, a ispod ravnopravno na TUskom i arapskom: ALLAH JE NAJVEĆI ! Kanabis je biljka koja raste od Gusinja do Afganistana i PAkistana, omeđujući maksimalne granice islamskog carstva. U Kuranu nije nikad ni bio zabranjen !! Kontraprijedlog nekog partijskog zelembaća MAK, je odbačen čim su ga svi prisutni presjekli pogledom ko mačem. Naime, MAK DIZDAR nije islamski pisac , a drugo CRVENE JE BOJE KOJA ASOCIRA NA SDP !
I'm not even mad, that's amazing.
Jos nesto-cuj ona na roditeljski(koji traje najmanje sat vremena sta ce "balonja" drugo nego se malo "provozati", a isto ovi na naplatnim kucicama koja odgovornost-to se odmah zove policija(ali Balkon je to Baja)!
Mama jako "pametna" ostavi kljuc u autu, znala je sigurno da "balonja" "zna" voziti! Za Jagomira zrela!
Dali će sada prijava roditeljima za lažnu uzbunu?.
Otkaz radniku ili radnici momentalna suspenzija to je dokaz da je njima u naplatnim kucicama samo bitno uzeti pare......Djecaku dati vozacku i stipendiju za ostale kategorije
Pred ovim momkom, ako je virio i roditelje kako rade ONE STVARI, je velika budućnost. Možda i na FILMU ! U svakom slučaju MOĆI ĆE DUŽE od komentatora koji se hvališu po Klixu !
Mali, kol'ko trosi na otvorenom?
Šta je sljedeće? VOZAČI AUTOBUSA I PILOTI, milim vas ne ostavljajte ključeve od vaših vozila PRED DJECOM !