Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj kodnog naziva...hahaha...jos malo pa ce biti...kodni nazivi "Pikaču" i "Bumbason" :-)
@AlIfaQmega ....jest,vala....provaljuju se :)
@AlIfaQmega Nije 30 nego 300, doticni je ili nekad radio u SIPA-i ili jos uvijek radi, mislim bar do ovog trenutka kad je pao. I ovaj lik nije uopste sitna riba, vidis koliko kesha su mu nasli, zalaufao se poprilicno, mozda bi za koju godinu i on radio sa stocnom vagom, a ne sa digitalnom vagicom :D Sta se odma bunite, ne valja kad radi policija, ne valja kad ne radi, ne valja kad hapse ove sto prodaju vutru, sad ne valja jer mu nisu nasli tonu, nego 300 grama, je trecina kilograma skoro jbt!
Nefa štaš sa tolikim parama i drogom :D
Kakav kloc, drzao ovoliki kesh kod sebe ttztztz nikad necu shvatit ovakve likove, ako se vec bavis tim operi kesh na ruke odma! svakih 500 KM zaradjenih odma na pranje, onda nema tolikog rizika da mashina crkne :D bubanj ne bude opterecen previse ha ja.
osta brat Jala bez jos jednog jarana😃
ŠTA RADITE SA OVIM NOVCEM,MOŽETE LI TO PODJELITI PENZIONERIMA KOJI IMAJU PENZIJE SAMO DO 500 KM,I SOCIJALNIM SLUĆAJEVIMA.
Sad ove pare odnesite u Narodnu kuhinju, da se kupi hrana!
kako 300g heroina i 40g kokaina ima trzisnu vrijednost 25 000 km ? kakva je ovo racunica ?
Jes al da je 98 godina pa da je bjelo 150 maraka
dje kosta zuto 60 maraka ? mozda u njemackoj nedje a i kokain 150 je puno , jedino ako je neka ekstra roba , mada sad svi prosipaju pricu ekstra roba a spid prodaju . 300g x 30km = 9000km i bijelo 40g x 100km = 4000km , znaci nemos na 25 konja navuc da ga ebes
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba i on naci 50 dilera i izaci na ulicu i strajkovati ko kladionicarke
Kako ih nije stid ovo nazivati akcijom....pa sve to što je kao zaplijenjeno je jutarnji promet u trajanju od sat vremena na Sarajevskoj narko sceni....i još kada mi navedu samo inicijale uhapšenog lijepo mi hoće nešto biti.
Jazavac na sudu
vidi ove slatke Kinder torbice za "bonbone" ;)
pronadju 58000 km i malo droge i odmah članak neki i intervju a ljudi svercaju po 2-3 miliona vrijednosnu robu preko aerodroma i granične policije hahah sve je to začarani krug u kojem je svako u talu sa svakim.
Ahahahaahahahahahahahahahshahah cuj jazavac... 😂 😂 uvijek su im smiješni ovi nazivi...ko smišlja ovo.. Haha
jazavac na aparatima
hapsi stoku
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH STA SU ZAPLIJENILI MENE BI BILO STID DA OBJAVIM OVO
sto brate dva stana jedan covjek to im je i bio cilj nece ovaj dugo sunca vidit