Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem da vas komentari drže na životu, al u ovim momentima porodica ove djevojke je u nevjerovatnoj neizvjesnosti, zar stvarno moraju čitati komentare nedojebanih fukara koje bi sve učinile da dobiju malo pozornosti?
ovaj naš narod fakat ima problema sa glavom, i to ogromnih :( kakvo bolan vanbračno dijete, šta pričate? SVE I DA JESTE (a nije) djevojka je NESTALA, znači ne zna se gdje je i zamislite se u situaciji njenih najbližih nakon vijesti sa onom malom iz srbije što je ubio mesar, ili slučaj paravinje u hrvatskoj :( fakat ste bolesni u glavu
Da li je djevojka pronadjena, imate li ikakve novosti?
pozz.. mozda se djevojka udala ! "ukrala se" i udala se... lijep pozdrav...
Nadam se sretnom završetku sage.I sam sam imao nestalog brata u ratu,i znam šta obitelj preživljava.Grči mi se želudac na taj osjećaj. puna podrška porodici i molim Boga da se dijete nađe.
Djevojka je pametna, obrazovana, kulturna, iz dobre porodice, neudata, ne pljujte je! samo molim Boga da je živa i zdrava...............
Nadam se da ce je naci uskoro zivu i zdravu. Samo mi je cudno sto je ostavljen fb profil za javljanje a ne neki broj tel. Ima li kakvih novosti?
Nevjerovatan je taj balkanski mentalitet,uvijek spremni na osuđivanje bez da sagledaju cinjenice,a kamoli istraze okolnosti! Jadno i cemerno!
Kako je samo nepismen ovaj novinar
Zgodna djevojka zasto ruzne ne nestanu nikada :(
Samo da mi je znati gdje je traže ovi naši iskusni pajdaši. Nadam se da će se cura ipak pojaviti
NE DAO BOG DA SE DESILO NEŠTO LOŠE DJEVOJCI. MEĐUTIM PUNODOBNA JE PA MOŽDA NEKA AVANTURA A MOŽDA I UDAJA!
Kakvih jadnih komentara ima, za nepovjerovati je! Koliko su ljudi sposobni isplesti mreža i sagraditi nečiji život, a ne znajući ništa o osobi. Primitivizam će vas progutati! A zamislite se malo jadnici da se to dogodilo vašoj sestri, prijateljici, djevojci, da li bi vam bilo svejedno čitati ovakve komentare kakve ste vi napisali dajući vašoj pokvarenoj mašti na volju. Porodica se oglasila u nadi da će je neko prepoznati i pomoći u potrazi! To što vi radite i pišete je za svaku osudu. Koji je problem vama učinila. Da ima i desetoro djece, to nije baš problem, vas se ne tiče. Od vas se očekivala pomoć. A vi umjesto da pomognete, ako ne možete više, pomoć je i riječ utjehe, vi bacate smeće po djevojci koja je nestala. Sramno i žalosno kako se svijet izopačio! Žao mi je da je djevojka nestala. Željela bih da se potraga završi onako kako je najbolje po nju i njenu familiju.
Ma samo nek je nadju zivu i zdravu, ostalo je sve manje vazno...
Uz duzno postovanje, je li malo neozbiljno u ovako ozbiljnoj situaciji davati kontakt facebook profil? Imaju li broj telefona roditelja ili sestara? A ne npr. neko je negdje vidi i ceka prvu priliku da se uloguje na fb da bi javio njenoj sestri. Dajte bar broj najblize policijske stanice.
Zoveš 122. Kakve koristi imaš od broja najbliže stanice kad ne znaš gdje ćeš je vidjeti.