Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sarajevu se masovno ubijaju mace i cuke...ovi sto ih je stranka dovela u grad i podjelila im stanove i zemljista...vele...nikakve koristi od cuka i maca...niti daju mlijeko niti meso...
Sta drzava radi po tom pitanju? Nista.Danas zivotinja sutra necije dete.Tog tinejdžera u gasnu komoru strpati.To je budući ubica.Jadne zivotinje.Monstrume sve obesiti treba.
Taj tinedjzer je "rodjak" Koste Kecmanovica....i sta li ih jos tinejdz Kosti hoda po ovom dunjaluku
retardirana djeca
Kod je na snazi totalno moralno posnuće, svi se deklarišu kao vjernici… dakle koja Božija knjiga ovo odobrava???? Razlika između čovjeka i životinje je u obuzdavanju životinjskih instikta i poriva! Dakle, ubijati klati pse? Strašno, užasno!!! Porediti vrijednost čovjeka i psa je neusporediva, glupo je zaista… ali ubiti ili zaklati psa???? Užas jedan!
vidi sad istraga i za ubistvo kera .... e svasta
Jao jeste heroj na baterije taj ubica bernandinca....Kretenu ubici treba suditi, kao da je covijeka ubio. Hoce li se vise stati u kraj tim zvjerima koji muce, pate i ubijaju pse i mace. Ocigledno su kod nas ljudskost, empatija, ljubav, odanost postali strani pojmovi. Neka budu spremni oni koji budu vidjeni da, ako bilo koju zivotinju muce, snose posljedice okoline....SIGURNO...
ZAKON O LOVSTVU, Član 22. Vlasnici ne smiju puštati pse da se bez kontrole kreću po lovištu. Korisnik lovišta dužan je uklanjati pse i mačke koji se kreću bez kontrole po lovištu na udaljenosti većoj od 300 m od naseljenih objekata.
ko prica o lovistu?
Po Zakonu o lovstvu, pas koji se nalazi u lovištu 300m od naseljenog mjesta smatra se štetočinom, i dužnost lovačkog društva je da ga ukloni. To treba pojasniti ljudima koji vode svoje pse i puštaju da se kreću po lovištu, proganjaju i dave divljač u doba kada ima podmladak.
Po ako ih pas ne udavi vi ih ubijete u cemu je razlika za tu divljac ? Smrt ovako ili smrt onako? Ah ok , jedino za vas lovce stetocine je to razlika, pas vas pretekao.
Ima neki bolesnik tamo u Dujmovicima očito. Prije par godina od poznanika ubijeno upravo tamo 3-4 psa. Neki bolesnik ubija tuđe pse po Dujmovicima.
kako bi ga medo podero da ga je potrefijo sreca
lol pascad dospjela u vijesti i istraga jos maltene ko za ljude xd
@ gooUser1696844936...Eh da si ti pasce...To bi za tebe bio kompliment.
ne opravdavam ubijanje pasa ali zasto se nikad ne pise kada psi izgrizu dijete na ulici...onda se nadje million opravdanja za takvo ponasanje pasa,sta kaze na to au mjau pau,a
A kada si mogao procitati,cuti ili vidjeti da je bernardinac napao neko dijete? Nema sanse. Mogao je napasti nekoga stiteci dijete,gazdu ili dom. Onom tko ga je ubio zelim da isto zavrsi.
Kako se ne pise? Pa je li se hajka odmah dize ako pas zalaje a kamo li napadne? Samo sto nas svijet mahom ne razlucuje napad psa sa igrom psa.. pa tako svako zaskakivanje smatra napadom. Nisam jednom svjedocila zene koje vriste kao da ih kolje a pas se zeli igrati.. od malih nogu uce djecu da se boje pasa.
Da je imao burence ruma na vratu ne bi ga ubili...
e svaka im cast valjalo je naci mrtva psa svaka cast dobro obavljen posao