Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sam ja ateist :P:P neka meni sta spale ...
...mislim sve je za osudu. ali sve su to igre, starnacke, vjerske itd. ali dok se god muftije imami efendije parohi poponje episkopi guraju za stolicu u parlamentu i sve su vidjeniji na tv ekranima i dnevnim novinama ovo ce stalno da bude. rasulo zivo. ovim se pokazuje nemoc a ne sila. sto se tice ostalog, suzivota, doslo je vrijeme da se nikom vise nevjeruje. ovdje zivota vise nema...
Zaista svaka čast muftiji. Zapaljena je zastava i upućeno je izvinjenje. Sa druge strane je zapaljena džamija i niko se od srpskih poglavara nije udostojio da uputi izvinjenje, nego se kriju To jasno govori ko teži suživotu a ko ne.
Tako treba jer nije isto covjek i zivotinja. Onaj koji napada vjerske objekte je zaista zivotinja.
razlika je u tome sto neki od nas razumiju i svjesni su da u nasoj drzavi nikada nece biti mira budemo li se spustali na takav nivo i ibretili iz dana u dan. Ja nezelim jos jedan rat, dovoljno mi je sto sam izgubila djetinstvo NIZASTA. Neznam za vas al ja nezelim se svadjati i tugovati cijeli zivot.
Sto se vladika iz Trebinja nije izvinuo za paljenje džamije?! Ovi nasi jedva cekaju da se izvinu ne bi li ispali fini.
odvratak jarani
Ma nemoj kao ono u Kuli Fazlagića
Kakvo paljenje?, prilikom trenja sam se zapalila.