Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest brate, zakljucat ili ce sad prepucavanja, pogotovo nakon one o \"majka palog borca\" Zamisli ubit nekoga za 250 maraka ? A tek nenu svoju? Sto me navodi da pomislim da je klinac il narkic ili psihopata, normalan covjek nesto ovako ne moze uradit. I jadna zena, ubi je unuk radi mizerne penzije. Fuj zivote.
Ključajte komentare, nema smisla pustiti ovu poremećenu djecu da se prepucavaju na ovakvoj tragediji. Ipak je neko nastradao i treba imati poštovanja.
cuj ponudila ga sa pivom u 11 sati,pa sto mu nije radije rucak skuhala i sta ce jednoj babi alkohol u kuci,ma sve me nesto navodi da to nisu cista posla....
Pazi molim te, vrlo ja dobro znam razlikovati babe i žabe, a te tvoje informacije su vrlo verodostojne!
Pa lutko, nije isto kad ocevi izginu na frontu sa puskom u ruci i kad srpske snage tamo gdje rata nije ni bilo (Prijedor, Foca, itd) potrpaju civile u logor pa ih tamo pomlate, to su dvije potpuno razlicite stvari, sto je naravno tvom jadnom malom genocidnom vlaskom mozgicu nedokucivo. Uglavnom, srpskih vojnika je u ratu izginulo ohoho, dok je poredjenje broja stradalih bosnjackih i srpskih civila apsurdno, mislim da je odnos 8:1 ili 9:1 ako se dobro sjecam. Provjeri pa se onda proprdi na tu temu.
Ako ste vi tako dobri i nevini od kuda onda ovoliko srpske djece bez očeva?
MUSLIMANI SU CVIJEČE. DAJ NE .S.E.R.I.T.E VIŠE.
Svakako, vi ste vrlo fini i kulturni, evo bas se u zadnjih par dana obiljezavala godisnjica prezentacije vase kulture i finoce po Vukovaru.
Bolesno. A, još bolesniji komentari ove izmišljene nacije! Ni vi nama niste dragi, ali mi smo jedan kulturan narod, vodimo se onom našom \'ko tebe kamenom, ti njega cvijetom\' zato ćemo uvijek i biti iznad vas. Nikad nisam bila nacionalista, ali čitajući ove gadosti sve više postajem.
Zaista ste prešli svaku mjeru (vi iz Klix-a), ama baš svaku...Pa pobogu otkud sad da se i ovakve vijesti mogu komentarisati..Očito je da namjerno podstrekavate na mržnju, nacionalizam i šovinizam...Ujutro ću se potruditi da pronađem onu osobu u RAK-u koja je nadležna za ovakve stvari i da je pitam da li je ovo dozvoljeno ili možda i oni učestvuju u svemu ovom.
ovaj portal treba zatvoriti zbog pojedinih komentara bolesnih Bosnjaka
A genijalca koji je dozvolio komentare sam prijavio RAK-u, za sirenje i podsticanje mrznje.
dismr dismr uzasno dismr
Јебем вам маму малоумну и болесну,свима вама који у негативном контексту поменете недужну старицу!!!имбецили интернетски
Stvaro ste gadovi, zar ne mozete vidjeti ljudsko bice kad gledate srbina ? Da je muslimanka nena i musliman unuk (nemojte se lagat da se ovo ne moze desit muslmanima...) sta bi onda mislili i pisali ? Stidite se.
Koji umobolni komentari, lijecite se! Sto se tice clanka, nema kod nas nikakvih zakona i zatvora, najbolje bi bilo uzeti pivsku flasu, pa ga dobro njom istuci, a onda ga tuci rukama i nogama :)
smrdska posla