Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesto se zove Bjelajce udaljeno cca 10 km od M Grada prema Banja Luci. Tuzno i zalosno ali ima malo i krivice pjesaka oblace tamnu odjecu i hdaju nocu po kolovozu. Svjetleci prsluk ili nesto takvo da se nosi. Saucesce porodici.
Bjelajci????? Zar nisu Belajci posto se radi o tzv. RS a anamo oni mijenjaju imena gradova i sela.
sta pricas ti ?
sta pricas ti ?
Objesit ga zbog napustanja mjesta nesrece...
@joker nema opravdanja za to sto se nije zaustavio i pokusao ukazati prvu pomoc povrijedjenom
Normalno druze,da je vozio sporije vjerovatno ne bi doslo do tragedije,medjutim kao sto kaze gore u kometarima lik oblace tamnu odjecu i tesko ih je uociti,svi smo svjedoci kako nekada ne vidimo pjesaka.
Koliki to nečovjek mora biti, da smrtno rani mlado ljudsko biće, a onda ga ostavi samog da mre, u tmini i bolu...? Jadni mladić..
I pjesaci trebaju obratiti paznju,tesko su vidljivi na vecer,ali sve je to sudbina.